Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První královna krásy Christová ukázala půvabnou dceru, Žídková se pochlubila fešným synem: Slavné missky vyvedly potomky

Missky a jejich děti.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 9 fotografií
Děti

Půvabné krásky vzaly na setkání v rámci 35. výročí Miss Československo i své potomky. Své ratolesti přivedla například Monika Žídková, která se pochlubila dcerou a synem, miss Ivana Christová zase přišla se svou dospělou dcerou Danielou, která dělá vizážistku. A jak je vidno, děti slavných maminek krásu podědily.

Monika Žídková (46) se v celé zemi proslavila v roce 1995, kdy vyhrála Miss České republiky. Následně reprezentovala ČR na mezinárodní soutěži krásy Miss Europe, kde zvítězila. V Česku byla vyhlášena jako Miss tisíciletí.

Na setkání k 35. výročí Miss Československa přišla spolu se svou půvabnou dcerou Nikol a také synem Davidem. Je vidět, že krásu zdědili oba po mamince, jak se ostatně můžete přesvědčit v galerii.

Christová s krásnou dcerou

Ivana Christová (53) získala korunku královny v roce 1989 jako úplně první, ale její vítězství provázela kontroverze. Diváci ji totiž na pódiu vypískali a místo ní chtěli, aby se vítězkou stala Jana Hronková. Christová na setkání s dalšími misskami do Pizza Coloseum vzala i svou dceru Danielu Zajíček Christovou.

Ta pracuje jako vizážistka a dokonce svou maminku na setkání nalíčila. „Pracuji s kosmetikou, tak jako maminka. Věnuji se charitě a naší nadaci a k tomu studuji. Vídáme se denně a velmi často spolu takto chodíme na akce,“ řekla před lety Daniela pro iDnes.

Doporučené video: Rozhovor s Hanychovou a Šlégrovou.

Michaela Salačová, která vyhrála Miss v roce 2000, s sebou na akci vzala místo dětí milovanou maminku. Ta na svůj věk vypadá půvabně a svou krásu určitě předala své dceři – vítězce.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy