Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barbie Jiráčková šla znovu pod kudlu. Přiznala další plastiku prsou a pochlubila se výsledkem

Česká Barbie Gabriel Jiráčková je zpět.
Zdroj: Instagram G. Jiráčková
+ Dalších 11 fotografií
Návrat

Čtyřiadvacetiletá česká Barbie Gabriela Jiráčková na nějaký čas zmizela ze sociálních sítí. Nyní už je ale zpět a dokonce i s dalším vylepšením. Podstoupila totiž další operaci prsou, jak sama přiznala na Instagramu. 

Po půlročním detoxu od sociálních sítí je první česká Barbie Gabriela Jiráčková zase zpět. A mezitím toho stihla opravdu dost. Nejenže momentálně připravuje své debutové album, ale stihla i jednu operaci – vylepšení prsou.

„Byla jsem kolem Vánoc na mé oblíbené klinice u pana doktora, se kterým jsme se již předtím dohodli na dalším a finálním postupu, který mi umožní mít prsa kulatá a dokonale definovaná na spoustu dalších let. Není totiž automatické, že si prsa drží perfektní tvar po celý život. Hraje tu roli spousta faktorů a jedním z nich je například elasticita kůže a větší přirozený objem, který jsem já měla. Pro někoho, kdo chce při operaci hlavně dosáhnout ‚přirozeného tvaru‘, je taková genetika vlastně výhra, ale pro toho, kdo chce mít vše symetrické a dokonalé, to znamená trochu náročnější proces, než dosáhne kýženého výsledku,“ prozradila svým sledujícím na Instagramu.

Záliba v plastikách

Jiráčková je známá svou zálibou v plastických a estetických úpravách. Začala s nimi už ve svých šestnácti letech. Momentálně má za sebou několik operací poprsí, zvětšené rty, liposukci břicha i zadku, plastiku nosu či zvýraznění čelistí i lícních kostí. Od šestnácti jsem měla první plastiku, prsa. Měla jsem je hezká, ale líbily se mi kulaté tvary, ta dokonalost, kterou příroda nezařídí," uvedla před časem Jiráčková.

Doporučené video: Rozhovor s českou Barbie Gabriel Jiráčkovou.

Šikana

Gabriela Jiráčková je zřejmě první českou Barbie a ona sama si na tom postavila byznys. Ne vždy u ní ale bylo vše růžové. Jako mladá dívka byla šikanována od spolužáků. Ani po přestupu na jinou školu šikana neustala, nakonec se učila doma.

„Ve 13 letech jsem přešla do domácího vzdělávání a 2 roky jsem se učila doma. Jsem hodně silná osobnost," vyprávěla Jiráčková pro eXtra.cz s tím, že z nelehké doby si dodnes odnesla problémy s chronickou horečkou a zatuhlou páteří.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy