Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Prsa Natálie Mykytenko slaví výročí: 10 fotek silikonů, které za tu bolest stály

Natália Mykytenko je velmi půvabná.
Zdroj: se souhlasem N. Mykytenko
+ Dalších 6 fotografií
Sexy galerie

Půvabná kráska Natália Mykytenko (24) se na Instagramu pochlubila svým novým dekoltem. Její umělá prsa totiž slaví tříměsíční výročí. Šla by do operace znovu? A čeho se bála ze všeho nejvíc? Víme vše! Na sexy fotky Natálčina dekoltu se podívejte do galerie.

Ještě před proměnou:



Půvabnou Natálii Mykytenko znají fanoušci hlavně jako Natálku z české reality show Svatba na první pohled. Teď je ale z ukrajinské krásky úspěšná influencerka.

Ta se doslova vyšplhala z nuly na vrchol. A na svůj životní styl si rozhodně stěžovat nemůže, nedávno byla třeba na dovolené na Zanzibaru a nechala si také zvětšit prsa.


Po proměně:



Příchod do Česka pro ni byl ale náročný a život se s ní rozhodně nemazlil. Jak přiznala sama Natália, při příjezdu do Česka neměly s maminkou peníze. "Chce to víru," dodala a prozradila, že se potýkala i s depresemi. A jak si užívá svá nová ňadra? Ty teď slaví svoje tříměsíční výročí!

"Byla jsem na poslední kontrole u pana doktora a tři měsíce uběhly jako nic," pochvalovala si krásná blondýnka na Instagramu a dodala, že by plastiku podstoupila klidně znova. "Jednoznačně ano," potvrdila. Do nových ňader by prý šla i přesto, že měla prvních čtrnáct dní velké bolesti.

"Výsledek stojí za to," pochválila si Natália. "Nikdy v životě nelituju věcí, co jsem kdy udělala a za to jsem nesmírně vděčná. Tohle bylo moje nejlepší rozhodnutí, přitom jsem se brutálně bála, ale ne té bolesti, ale mojí první celkové narkózy," přiznala nakonec.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy