Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Provokatérka Simona Krainová: Po hejtech na syna v lodičkách přišlo nečekané zastání

Simona Krainová v tropickém ráji.
Zdroj: Se souhlasem S. Krainová
+ Dalších 18 fotografií
kritika

Provokatérka Simona Krainová nedávno překvapila své fanoušky fotkou svého syna v jejích lodičkách. Tento příspěvek vyvolal u některých pobavení a smích, ale také přilákal spoustu nenávistných komentářů. Některé z nich byly opravdu přes čáru a Simona okamžitě zareagovala. Pro hejtry měla jasný vzkaz, za což se dočkala uznání. 

Fotku pózujícího syna v lodičkách přidala Simona Krainová na Facebook a Instagram jen před pár dny, pod příspěvkem se objevilo nekonečné množství komentářů. Někteří se snímkem pobavili, jiní byli rozhořčeni. To Krainovou ale nechalo v klidu a ihned patřičně reagovala.

„Nebojte, já ho ochráním, mám dost odvahy, síly a lokty ostré... mám trénink,“ napsala Simona k diskutované fotce a označila Českou republiku za Kreténov. Další nenávistné komentáře se nekonaly, ba naopak. Simoně se konečně dostalo zastání.

Doporučené video: Simona Krainová v pořadu Extra Host.

Krainová se dočkala zastání

„Líbí se mi, jak žijete uvolněně bez zábran, přirozeně, slušně, a hlavně se věnujete dětem,” lichotí modelce Julie, ke které se přidává i Renata: „Skvělá fotka, neznám dítě – holku, kluka, které by nevlezlo mamince do lodiček,“ píše. „Myslím, Simonko, že ti doma roste model,“ konstatuje zase Ivana. „Je potřeba se občas smát a nebýt upjatý. Můj syn taky zkoušel podpatky a nejsme o to méně lepší matky,“ zastává se Gabriela.

Je však jasné, že mnoho fanoušků se shoduje na tom, že Krainová občas ráda vyprovokuje své sledující. Běžně se na Instagramu předvádí v odvážných modelech, jindy provokuje svým heslem „f*ck the age“ a skutečně se jím řídí, jak ukázala například nedávno, kdy si vlasy obarvila na růžovo. Za zmínku také stojí kozí bobky na dobrou noc, které se také staly předmětem vášnivých diskuzí.

Zajímá vás, čím ještě Krainová vyprovokovala své sledující? Podívejte se v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy