Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Proměna Šárky Krausové v ředitelku Zlaté labutě: Do vztahů se zaplete hned třem postavám

+ Dalších 12 fotografií

Šárka Krausová zazáří jako nová ředitelka v poslední sérii dobového seriálu Zlatá labuť a máme se opravdu na co těšit. Jak prozradila v rozhovoru pro TV Nova, její postava přicestuje z Francie, ze které si přiveze i volnější mravy, co se milostných vztahů týče, a zároveň naznačila, se kterými třemi postavami si bude nejblíž.

Herečka Šárka Krausová nastoupí do obchodního domu Zlatá labuť jako jeho nová ředitelka Toni Adamová. Její postava slibuje pořádné zamíchání dějem, jelikož jak jsme u tohoto seriálu již zvyklí, rozhodně nepůjde o černobílý charakter. "Já bych byla moc ráda, kdyby si ji diváci oblíbili, ale rozhodně to není jednoduchý charakter a je v některých situacích záludná, takže nebude to s tou sympatičností tak snadné," promluvila o své roli krásná herečka v rozhovoru pro TV Nova.

Milostný čtyřúhelník?

Nová ředitelka je sice českého původu, ovšem dlouhá léta žila ve Francii, takže by v sobě měla mít nějaké to francouzské kouzlo. "Je to postava, která je lehce tajemná, a myslím si, že by diváka měla lehce tahat za nos, jestli je pozitivní, nebo negativní," prozradila Krausová s tím, že doufá, že se jim to podařilo.

Do života výrazně vstoupí hned třem postavám, s jejichž představiteli také trávila během natáčení nejvíce času. Konkrétně s Kristýnou Ryškou, Adamem Vaculou a Simonou Lewandowskou. A to už přivádí k otázce, jak to bude mít tato postava s milostnými vztahy. "Ona je poznamená tou Francií, to znamená, že v těchto vztahových otázkách je celkem otevřená… A to jsem myslím napověděla až až," řekla tajemně. Fanoušci seriálu již tedy mohou tušit.

Proměna Šárky Krausové

Pro Šárku Krausovou jde o první roli v takto velkém výpravném dobovém projektu, kdy jí byla kompletně změněna vizáž. "Je to opravdu krásná zkušenost, protože vás kompletně obléknou a opravdu máte masku, což je pro herce strašně důležité, a hned vám to hodí nějaký pocit a trochu i postavu. A ty dekorace jsou tak nádherné, že si fakt připadáte, že jste v jiné realitě, a o to je pak snazší to pak hrát," řekla s tím, že po podobné roli velmi toužila.

A jak se proměna povedla? Na to se můžete podívat v galerii a náhledovém videu, které redakci eXtra.cz poskytla TV Nova. Seriál Zlatá labuť se vysílá každý čtvrtek ve 21:40.

Zlatá labuť

Dobový seriál Zlatá labuť vypráví o lidech osudem spojených se stejnojmenným luxusním obchodním domem, od jeho ředitele po vrátné a prodavačky. Život majitelů i jejich zaměstnanců je silně poznamenán začínající druhou světovou válkou a německou okupací Československa.

Ústřední dvojicí je majitel Zlaté labutě Petr Kučera (Adam Vacula) a bývalá zlodějka Bára (Marta Dancingerová), která se shodou náhod stane prodavačkou v oddělení módy.

Režisérem seriálu Zlatá labuť je Braňo Holiček a Biser A. Arichtev. Za scénářem stojí Jan Coufal.

Mohlo by vás zajímat:

Kostýmy ze Zlaté labutě | Největší krásky ze Zlaté labutě

Související články

Další články

Nejnovější kauzy