Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Proměna Marka Zelinky: Extravagantní tanečník ve svých osmatřiceti působí vyžile a starší

+ Dalších 8 fotografií

Fanoušci tance se již nemohou dočkat nové řady StarDance, kde se mezi sebou utkají slavné tváře českého showbyznysu v páru s profesionálními tanečníky. Na tiskové konferenci k podzimnímu programu České televize nechyběl ani známý tanečník Marek Zelinka (36), který tým eXtra.cz překvapil svým vzhledem. 

Srdeční záležitost

Profesionální tanečník Marek Zelinka se v letošním roce neobjeví jako jeden ze soutěžících oblíbené taneční soutěže StarDance, nýbrž jako hlavní choreograf. Show, která neodmyslitelně patří k repertoáru České televize, je pro něj srdcovou záležitostí.

"Je to pro mě čest, to je jasný. Je to krásnej velkej projekt, díky kterýmu jsem se dostal k dalším zajímavým věcem, když jsem v soutěži sám tancoval, takže mám určitě radost, že to můžu dělat," řekl eXtra.cz Zelinka, kterému StarDance přinesla i životní lásku. V 7. řadě se totiž seznámil se svou partnerkou, herečkou Marií Doležalovou, s níž má syna Rudolfa a dceru Alfrédu.

Zelinkova proměna

Markův pěstěný a pečlivě upravený knír řadil tanečníka mezi osobnosti, které si prostě zapamatujete hned napoprvé. Na tiskové konferenci podzimního programu ČT bychom Zelinku, nebýt jeho vousů, poznali jen stěží. Místo vysmátého bezstarostného střízlíka před námi stál unavený postarší muž.

Ačkoliv je sympatickému tanečníkovi teprve šestatřicet let, šedivé vlasy i vousy a postupná ztráta vlasového porostu způsobila, že Marek vypadá starší, než je ve skutečnosti. Bohatými kadeřemi Zelinka nikdy neoplýval, nicméně nyní nevypadá jako taneční mistr, ale sedřený a ustaraný taťka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy