Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Problémová Lucie z Výměny míří do vězení: Matka 8 dětí bude sedět v Ruzyni

Lucie z Výměny manželek míří do vězení.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
Z Výměny manželek do basy

Lucii Navrátilovou si většina lidí vybaví z reality show Výměna manželek jako výbušnou maminku osmi dětí, z čehož jí byly čtyři odebrány. Kontroverzní Lucie si po odvysílání našla nového partnera, spolužáka Michala, který byl v minulosti odsouzen za vraždu. Nyní to vypadá, že se její život opět obrací vzhůru nohama, jak totiž informovala na svém TikToku, na konci dubna nastupuje do vazební věznice Praha Ruzyně.

Lucie z kontroverzního dílu Výměny manželek se zapsala do povědomí svou ukřičenou povahou, otřesně zanedbanou domácností a již zlidovělou hláškou, že „do houskových knedlíků nikdo housky nedává. Do reality show se přihlásila se čtyřmi dětmi, ale později vyšlo najevo, že jich má dohromady osm, ovšem čtyři jí byly odebrány z péče.

Po odvysílání dílu začala být Lucie aktivní na sociálních sítích. Založila si TikTok, kam nyní přidala velmi nečekanou informaci. Míří totiž do vězení. „Dne 28. 4. v 15 hodin budu tady. Pokud byste se někdo chtěl rozloučit, napište do zpráv a ráda se sejdu, než nastoupím. Děkuju za podporu všem. 17. 6. bych měla mít výstup,“ napsala k fotografii vazební věznice Ruzyně.

Ke kriminálnímu prostředí má Lucie blízko, provdala se totiž za odsouzeného vraha Michala Navrátila. A jejich vztah rozhodně nelze popsat jako idylický, jak jsme psali.

Lucie z Výměny jde do vězení

Důvod, proč putuje do basy, si však Lucie nechala pro sebe. Komentáře u příspěvků má zavřené, nikdo se jí tak nemůže zeptat na to, proč jde do vězení.

Může to ale souviset s výchovou jejích dětí. Po natáčení Výměny se totiž na její rodinu snesla pořádná vlna kritiky od diváků. A mělo se jim dokonce podařit, aby Lucie skončila před soudem. Lidem se skutečně podařilo, aby naše rodina skončila pod soudním dohledem. Soud je ale nyní odročen na září kvůli nedostatku důkazů,“ prozradila v roce 2021 pro eXtra.cz.

Lucie se obává rakoviny

V ten samý rok navíc přiznala, že patrně trpí rakovinou děložního čípku.Jsem z toho na dně. Čeká mě operace a čištění čípku, sestra říkala, že to nejsou ještě konečné výsledky. Mám strach z rakoviny. Mám dvě dcery a uvažuji, že je nechám očkovat proti rakovině děložního čípku. Nechci je vystavovat takovému riziku,“ prozradila tehdy vystrašená Lucie v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy