Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přiznání půvabné zrzky Aleny Dolákové: Jsem čarodějnice, neupalujte mě, směje se

+ Další 2 fotografie

Alena Doláková (33) je nejen herečka, ale také se velmi věnuje svému Instagramu, kde pro ni žádné téma není tabu. Ráda hovoří o svých křivkách, psychice nebo ženských záležitostech. S Alenou se redakce eXtra.cz setkala na slavnostní premiéře filmu Světlonoc, kde promluvila o dalším zajímavém a mysteriózním koníčku, kterému se aktuálně věnuje. 

Krásná Alena Doláková se věnuje herectví, psaní, podcastu a také Instagramu, kde se čas od času nebojí otevřít i citlivá témata. Redakce eXtra.cz se s Alenou setkala na slavnostní premiéře filmu Světlonoc, ve kterém hraje určitou roli i čarodějnictví. Půvabná zrzka nám prozradila, že i jí jsou jako mnohým ženám blízká témata o mysterióznu, dokonce se začala věnovat tarotu.

"Já se v tom také vyžívám, učím se tarot. Takže ano, jsem čarodějnice, prosím, neupalujte mě (smích). Baví mě to, člověk se cítí příjemně, že si dopřeje čas sám pro sebe. Myslím si, že tahle témata spíš spočívají v poslouchání vlastní intuice. Když jde o horoskopy, to mohou být kraviny, ale na naslouchání intuice něco je. Myslím si, že nejen my ženy, ale i muži by to měli rozvíjet," svěřila se Alena, která by lidi kolem sebe určitě neodháněla jenom proto, že její znamení není kompatibilní s tím druhým.

"To je takový ten vtip: 'Mami, v kolik jsem se narodil? A máma odpovídá: Jdi od ní pryč, to je magorka na horoskopy.' Já věřím podrobnějším horoskopům, ale že bych s člověkem nebyla, protože je třeba Beran, to je blbost," řekla s úsměvem a slovy, že film Světlonoc spatřila již podruhé. Díky němu je prý "jiná než před měsícem", jak napsala na svůj Instagram, kde informuje i o svém nabitém pracovním diáři. "Hraju v divadle Palace v komedii Plnou parou a vypadá to, že se vrátím i ke stand-upu," dodala.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy