Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přiznání Kim Kardashian: Před postelovými hrátkami myslím na babičku, překvapila

Babička Kim Kardashian Mary Jo.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
Rada

Když celosvětová hvězda Kim Kardashian (41) ještě randila s Petem Davidsonem (28), vyzkoušeli milovat se před krbem v hotelu v Beverly Hills. Pikantní na tom je fakt, že se tak stalo na doporučení babičky Kim Mary Jo Campell. Ta, jak se zdá, je ve svých 88 letech pěknou dračicí. Už alespoň víme, po kom to Kim zdědila. O drbu se slavná modelka zmínila ve čtvrté epizodě The Kardashians Season 2. 

Stařenka je pěkné kvítko

Celé to vzniklo na návštěvě Kiminy matky Kris Jenner, kam nečekaně dorazila i její babička MJ. Ta své rodině povyprávěla, jaký měla sexuální zážitek, na který prý vzpomíná celý život. Jak uvádí web The Sun, diváci mají Kiminu babičku rádi kvůli její upřímnosti, suchému humoru a laskavému duchu. To, že je pěkná divoška, možná ani netušili, protože MJ své dceři i vnučce radila, kde si to se svými partnery mají rozdat. Kim se její radou řídila, a dokonce se babičce přišla i pochlubit, jaké to bylo.

"Je skutečně děsivé myslet na svou babičku předtím, než budete mít sex," práskla na sebe Kim v pořadu The Kardashians Season 2, kde se tato historka řešila. "Moje babička mi řekla, že když zažiju sex před krbem, teprve pak žiju na plné pecky," svěřila se Kim, kterou citoval Daily Mail.

Kim je šťastně nezadaná

Ačkoli Mary Jo se Pete Davidson moc zamlouval a označila ho jako roztomilého, k jejímu zklamání už s ním Kim není. Jejich vztah skončil po devíti měsících "krásné a čisté lásky". Nyní jsou jen přátelé, což potvrdil zdroj pro Page Six.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy