Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přitažlivá i v 60: Michal David pro eXtra.cz prozradil, jak sbalil svou o hlavu vyšší Marcelu

Marcela Davidová a Michal David jsou spolu již od roku 1984.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
VYZNÁNÍ

I kdyby Michal David (60) nikdy nezazpíval jediný hit, stejně by dennodenně zažíval domácí Decibely lásky. Po jeho boku totiž stojí půvabná a vysoká manželka Marcela Davidová (60), která je pro umělce naprosto vším. Co dojemného o ní řekl eXtra.cz?

Jak Michal David sbalil sportovkyni

11. září 2021 Michal David (60) se svou ženou, bývalou špičkovou tenistkou, oslaví už 37 let od seznámení.

Potkali jsme se v restauraci, kam jsem chodil na obědy. Ta krásná dívka mě hned zaujala, a tak jsem se jí šel rovnou představit. Tehdy už jsem byl docela v povědomí lidí, ale ona mě vůbec neznala. A já ji také ne, o tenis jsem se nezajímal. Pak jsme vlastně neměli ani žádné klasické rande. Čekal jsem asi tři měsíce, než dorazila zpět z Brazílie, kde tehdy naše tenistky vyhrály Fed Cup, a pak jsme se rovnou sestěhovali,“ řekl eXtra.cz Michal David.

Imponovalo mi na ní, že byla nezávislá, něco uměla a nebyla to taková ta typická fanynka. A čím mě okouzluje dnes? Je mi už léta oporou. Také mi vede agendu a vyřizuje vše kolem mých koncertů a vystoupení. Je to nejlepší manažerka,“ chválí hitmaker svou Marcelu do nebes.

Rozvod? Nikdy

Zároveň přiznává, že rozvod nebo něco takového u něj rozhodně nehrozí. „Už si bez ní nedokážu představit život. Jsme spřízněné duše,“ naznačil, že láska může kvést i po desetiletích.

Za každým úspěšným mužem stojí úspěšná žena, u Davidů to platí dvojnásob. „Marcela ve svém životě hodně dokázala. Byla ve světové stovce v singlu a v osmém páru na světě v deblu. To se podaří jen málo tenistům,“ je hrdý na svou manželku.

Co Marcela Davidová nevidí ráda

I když to zní jako klišé, podle Michala Davida určitě platí, že udržet manželství tak dlouho vyžaduje hlavně respekt.

„Je to o vzájemné úctě, toleranci. Ale také Marcelu někdy štvu. Třeba tím, že jsem často moc důvěřivý a chci po lidech, aby se ke mně chovali tak, jako já k nim. To mnohdy ale nevychází,“ mrzí hudebníka.

Aby nebyla nuda, manželé se rádi odměňují cestováním.

„Většinou si naplánujeme nějakou zahraniční cestu. Rádi poznáváme svět. Ale překvapení si moc neděláme. To může být někdy i kontraproduktivní,“ dodal Michal David se smíchem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy