Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Případ mrtvé influencerky (†22) se uzavírá: Policie měla nalézt ostatky jejího snoubence

Influencerka Gabby Petito se snoubencem.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
Tragédie

Po Brianu Laundrym pátrala téměř celá Amerika. Lidé se domnívali, že měl zavraždit svou snoubenku Gabby Petito (†22), která byla podle pitvy uškrcena. Když chtěla policie zjistit, co se s dívkou stalo, Brian zmizel neznámo kam. Nyní policisté nalezli v jednom z floridských parků lidské ostatky a věci, které mají podle všeho patřit právě Brianovi, jak informoval BBC.

Krásná influencerka Gabrielle Petito měla celý život před sebou, ten ale zbytečně vyhasl. Ta vycestovala společně se svým snoubencem Brianem Laundriem přestavěnou dodávkou po Spojených státech. Svou cestu zahájili 2. července a dokumentovali ji na sociálních sítích. Jenže 1. září se Brian vrátil ke svým rodičům sám bez Gabby, což začalo být zvláštní, protože všude cestovali vždy spolu.

Rodiče Gabby o několik dní později zalarmovali policii, protože jim nezvedala telefon. Její tělo bylo nalezeno 19. září v západním Wyomingu a pitva prokázala, že byla uškrcena. Když policie kontaktovala Briana, odmítl s nimi spolupracovat. Místo toho si sbalil batoh a doma uvedl, že míří do nedaleké přírodní rezervace. Od té doby ho nikdo neviděl a policie po něm usilovně pátrala v přírodních rezervacích, parcích i jiných městech.

Policie nalezla lidské ostatky

Jenže 20. října, tedy více než měsíc po objevení těla Gabby, učinili policisté další nález. V jednom z parků na Floridě nalezli podle webu BBC lidské ostatky a kolem se také měly nacházet věci, které patřily Brianovi.

Zvláštní agent FBI Michael McPherson potvrdil na středeční tiskové konferenci, že u ostatků ležel batoh a notebook, který patřil panu Laundriemu. „Tyto položky byly nalezeny v oblasti, která byla donedávna pod vodou,” dodal. Na místě byli přítomni také rodiče Briana, kteří vyšetřovatelům pomáhali s hledáním po jejich ztraceném synovi.

Policie odmítla případ dál komenmtovat. Ostatky i věci nyní procházejí identifikací, aby bylo možné stoprocentně určit, že opravdu patří Brianovi.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy