Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Princezna Řachanda se vdala: Denisa Pfauserová si vzala Hrdinu

Denisa Pfauserová se vdala
Zdroj: Se souhlasem Denisy Pfauserové
+ Další 4 fotografie
Svatba

Princezna z pohádky Řachanda, Denisa Pfauserová (32) se vdala. Za manžela pojala svého dlouholetého partnera Jana Hrdinu, který ji o ruku požádal loni v srpnu ve Francii.

Denisa Pfauserová se vdala

Herečka Denisa Pfauserová (32), známá jako rozmazlená princezna z pohádky Řachanda, si už neříká slečna. Své ano řekla inženýrovi Janu Hrdinovi. Ten ji požádal o ruku minulý rok ve francouzském Saint-Tropez, veselka se ale konala v Čechách.

Denisa ve svůj den D oblékla krásné krajkové šaty se závojem od módní návrhářky Kamily Novochodské. Ta se soustředí hlavně na slow fashion a sama sebe popisuje jako bojovnici za smysuplnějí šatníky a minimalizaci textilného odpadu.

Princezna Řachanda je už paní

Den před svatbou ještě herečka účinkovala v divadle, protože zapomněla termín celé velké slávy včas nahlásit, to jí ale radost z veselky nezkazilo. Na svatbě vzali novomanželé do rukou dokonce i tenisové rakety a o další zábavu se postaral pořádný přísun lahodného prosecca. Kromě rodiny se svatby účastnily třeba také modelka Andrea Bezděková (27) a Denisina herecká kolegyně Karolína Krézlová (34). S fanoušky se pak mladá paní podělila o snímky výzdoby a celé veselky.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy