Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Princ Harry se nestihl s babičkou rozloučit. Do Balmoralu za Alžbětou přijel příliš pozdě

Princ Harry se nestihl se svou babičkou rozloučit. Do Balmoralu přijel krátce po jejím úmrtí.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
Pozdní příchod

Ve věku 96 let zemřela britská královna Alžběta II. Smutnou zprávu oznámil Buckinghamský palác dnes odpoledne.Její zdravotní stav se v posledních hodinách rychle zhoršil, to znepokojilo královniny lékaře. Na zámek ve Skotsku se postupně sjížděla celá rodina, bohužel princ Harry úmrtí babičky nestihl. O pozdějším příjezdu informoval web The Post. 

Princ Harry a Meghan Markle se dnes chystali do Balmoralu za královnou Alžbětou II., která akorát ležela na smrtelné posteli. Přestože oba už stihli zrušit svou účast na dnešním předávání cen Welchild Awards v Londýně, což je udílení cen, které oceňuje statečné činy vážně nemocných dětí a kde právě Harry měl vystoupit s projevem, tak Meghan se na poslední chvíli rozhodla, že raději zůstane v Londýně, jak uváděly sociální sítě.

Princ Harry smrt babičky nestihl

Do Skotska přijely všechny čtyři královniny děti, včetně korunního prince Charlese s manželkou Camillou. V Balmoralu je také Charlesův syn princ William, jeho manželka Kate zůstala s jejich třemi dětmi, které šly ve čtvrtek poprvé na celý den do nové školy. Také princ Harry se vydal na Balmoral za babičkou. Podle informací deníku The Post ovšem dorazil příliš pozdě. "Princ Harry dorazil do Skotska hodinu poté, co královská rodina oznámila úmrtí jeho babičky," píše list.

Novým britským králem se stal nejstarší syn Alžběty II., princ Charles. "Dnes zůstane na Balmoralu a v pátek se vrátí do Londýna," informoval královský palác.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy