Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Příběh lásky jako z telenovely: Eva Perkausová manžela nejdřív odmítla. Teď se těší na prvního potomka

Eva Perkausová a Ivan Hecko.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 5 fotografií

Krásná moderátorka Eva Perkausová (28) a její manžel Ivan Hecko (39) se za pár měsíců stanou poprvé rodiči. Pár je spolu už přes pět let a samotné seznámení bylo velmi úsměvnou záležitostí, Eva totiž Ivana prvně odmítla. Avšak se nakonec dali dohromady a od té doby patří mezi jeden z nejkrásnějších párů českého showbyznysu. Tohle je jejich příběh. 

Krásnou novinku o těhotenství oznámila moderátorka Eva Perkausová během vysílání pořadu Showtime. "Teď začínám pátý měsíc, takže jsem ráda, že se to podařilo nějakou dobu utajit. A jsem spokojená, že jsem to mohla nechat pod pokličkou a s partnerem si to zatím užívat ve dvou," prozradila Eva v pořadu.

Miminka se dočká se svým manželem Ivanem Heckem, za kterého se provdala na ostrově Mauricius, začátkem ledna roku 2022. Zásnuby proběhly v dubnu roku 2021.

"Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé," řekla moderátorka v pořadu Showtime.

Eva Perkausová svého Ivana nejdřív odmítla

Vraťme se ale na začátek. Pár se seznámil před pěti lety na sportovní události. Podnikatel Ivan Hecko tam tehdy Evu zahlédl a byla to láska na první pohled, avšak prvně odmítnutá.

"Na sportovní události jsem byla s kamarádkami. Ivan poprosil organizátora, aby nám dal stoly poblíž sebe. A nakonec si přišel pro číslo, ale to jsem mu nedala," prozradila Eva Perkausová pro iDnes. Eva Ivanovi řekla, že cizím lidem své číslo nedává, ale vzala si jeho.

"Takže si vzala moje, že se možná ozve sama. Prý říkala kamarádkám, že to rozhodně bude nejdřív za týden, aby vyvolala zájem. Ozvala se ještě ten večer. Od té doby jsme si psali pořád," dodal Ivan.

Mají spoustu společných zájmů

Zdá se, že se tento pár skutečně hledal, až se našel. Manželé společně cestují do exotických krajin a zejména se spolu stále smějí a působí nejen jako partneři, ale i nejlepší kamarádi.

"Naše největší záliby jsou jídlo a sport. Rádi spolu jíme a rádi se spolu hýbeme, chodíme běhat, lyžujeme, a když se jednomu nechce, druhý ho vyhecuje," prozradil v minulosti pár.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy