Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Překvapení pro Honzu Bendiga: Jeho idol Michal David mu předal vzácný dárek

+ Dalších 5 fotografií

Vyprodaným koncertem v pražském Foru Karlín si zpěvák Jan Bendig splnil jeden ze svých životních snů a redakce eXtra.cz byla u toho. Během velkolepé show, která byla inspirovaná stylem krále světového popu Michaela Jacksona, došlo k události, jež talentovanému muzikantovi doslova vyrazila dech. Zpěvák Michal David Honzovi připravil velké překvapení - jedinečný dárek, spojený právě s ikonou světové popmusic. 

Trémista Jan Bendig

Někdejšímu finalistovi pěvecké soutěže SuperStar Janu Bendigovi se splnilo přání. Vyprodal halu pražského Fora Karlín, ve kterém představil stovkám svých fanoušků jedinečnou koncertní show, plnou krásných kostýmů, talentovaných tanečníků, ohňů a zlatých konfet.

Když Honza před začátkem koncertu viděl ty davy fanoušků, kteří s napětím očekávají jeho výkon, přiznal trému. "Jsem strašně nervózní. Klepu se. Mám takový koncertní rituál, že jsem před vystoupením vždy sám v šatně, a teď se to tady pořád mění a ještě víc mě to znervózňuje a je to takový jiný," prozradil eXtra.cz Bendig. "Už se těším, až tu budu v klidu, budu mít na sobě kostým a vědět, že už to přijde, já vyjedu výtahem a řeknu: lidi, jsem váš," dodal ještě před začátkem vystoupení.

Překvapení večera

Vyprodaný sál ale nebyl jediným snem, který se toho večera stal skutečností. Zpěvák se netají tím, že si vždy přál zpívat po boku svého idolu Michala Davida, který byl jedním z hvězdných hostů celého večera. "Když vstoupil na pódium, tak jsem si to uvědomil a málem jsem ani nezvládl společný duet!“ svěřil se Bendig webu Blesk.cz.

Známý český hitmaker navíc Honzovi přichystal překvapení, které mu bude tento večer vždy připomínat. „Měl jsi narozeniny ve stejný den jako moje žena, a tak jsem ti přivezl dárek. Je to rukavice Michaela Jacksona i s jeho podpisem,“ šokoval Honzu přímo na pódiu, a když mu tento dar předával, zůstal mladý zpěvák v němém úžasu.

„Sehnal jsem ji v Las Vegas, a když jsem ji viděl, věděl jsem, že je to přesně dárek pro Honzu. I já jsem totiž jeho fanouškem,“ prozradil Blesku Michal David.

Na celý rozhovor s Janem Bendigem se podívejte v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy