Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Předstihla všechny: Rihanna je nejbohatší hudebnice světa, miliardy přehazuje vidlemi

Rihanna ukázala své přednosti.
Zdroj: profimedia.cz
+ Další fotografie
hudební průmysl

Čisté jmění popové hvězdy Rihanny se odhaduje na 1,7 miliardy dolarů (36,4 miliardy Kč), což z ní dělá nejbohatší hudebnici planety. Primárním zdrojem jejího bohatství však není hudba, nýbrž kosmetická značka. 

Zpěvačka Rihanna se kromě krásného hlasu a atraktivního zevnějšku může nyní pyšnit i titulem nejbohatší hudebnice světa. Její jmění totiž činí 1,7 miliardy dolarů (36,4 miliardy Kč). Ve středu to uvedl časopis Forbes.

Třiatřicetiletá zpěvačka z Barbadosu narozena jako Robyn Rihanna Fentyová vlastní poloviční podíl ve své kosmetické značce Fenty Beauty, což tvoří 1,4 miliardy dolarů z jejího jmění. Zbytek jejího majetku je tvořen podílem ve společnosti Savage X Fenty, která prodává dámské spodní prádlo, a příjmy z hudební a herecké tvorby.

Rihannina kosmetická firma, jejíž druhou polovinu vlastní luxusní konglomerát LVMH, nabízí širokou škálu odstínů make-upu, včetně tmavších pro ženy tmavé pleti. Když značka vznikla v roce 2017, byla dostupnost tmavších make-upů výrazně nižší, což z firmy udělalo lídra v inkluzi v kosmetickém průmyslu.

Zpěvačka hitů Umbrella a Love the Way You Lie je podle Forbesu druhou nejbohatší ženou světa v zábavním průmyslu po americké moderátorce Oprah Winfreyové.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy