Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Předpremiéra minisérie Guru: Elegantní Arichtev, mechová Stivínová a černá vdova Besky

Besky a Stivínová na předpremiéře minisérie Guru.
Zdroj: Martin Procházka/eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
Módní policie

Minisérie Guru v pátek 14. ledna vtrhla na obrazovky internetové televize Voyo a hlavní role v ní obsadili Vojta Kotek a Anna Fialová. Při té příležitosti se uskutečnila předpremiéra v pražském kině Přítomnost, kam dorazilo množství známých osobností. Kotek ovšem chyběl. Co měli ostatní zúčastnění na sobě, kdo zazářil a kdo propadl? Redakce eXtra.cz byla u toho.

Předpremiéra minisérie Guru se uskutečnila v pražském kině Přítomnost a od pátku 14. ledna je dostupná na placené platformě Voyo. Na akci dorazilo veliké množství celebrit, ale hlavní hvězda Vojta Kotek chyběl.

Mimo něj se ale na akci objevila třeba herečka Zuzana Stivínová, která zvolila vcelku odvážný, ale hravý komplet zeleně sametového saka a kalhot. To doplnila o červené brýle a nechyběla ani rudá rtěnka a nehty. Rozhodně se jedná o jeden z nejzajímavějších modelů, které byly toho večera vyneseny.

Nejelegantnější byl Arichtev

Cenu za nejelegantnější model by rozhodně vyhrál režisér Biser Arichtev, který na akci dorazil se svou ženou Veronikou Arichtevou. Zatímco on měl na sobě společenské kalhoty, košili a vestičku, jeho žena zvolila ležérnější outfit v podobě bílého trika a černého saka. Nutno podotknout, že barevně k sobě ladili dokonale. Jen ty tenisky mohla Veronika vyměnit za lodičky.

Výherkyně MasterChefa Besky na událost dorazila v dlouhých černých šatech se zdobenou iniciálou B. Spolu s černými vlasy sice vypadala trochu jako černá vdova, ale její zářivý úsměv vše zachránil.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy