Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Předávání Rozárky hluboko pod bodem mrazu: Agáta se Soukupem trpěli jak zvířata

Další vyostřené předávání dcerky.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz/Renata Bušková/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 23 fotografií
rodičovství

Vztahy mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem jsou na bodě mrazu, spíš hluboko pod ním. To potvrdilo i další předávání jejich společné dcery Rozárky. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, Soukup opět dorazil s kamenným výrazem ve tváři a na svou bývalou partnerku se ani nepodíval. Hned, co předal dceru, zase zmizel. 

Vztahy mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem jsou více a více vyostřené. Podle toho vypadalo i předávání jejich společné dcery Rozárky. V sobotu večer přijel Soukup před dům své bývalé partnerky a předání dcerky trvalo pouze pár vteřin. Výrazy expartnerů mluvily za vše, jak zachytili fotografové eXtra.cz.


Špatná nálada byla patrná už z Jaromírova výrazu. Naštvaný vystoupil z auta, otevřel zadní dveře a malou dcerku odpoutal. Když Agáta vyšla ze svého domu, svému bývalému nevěnovala jediný pohled. Pouze vyčkala, než jí Soukup dá Rozárku do náručí a opět šla dovnitř. Nepromluvili spolu pomalu jediné slovo. Jaromír zabouchl dveře od vozu a ihned odjel.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou a Mirkem Dopitou těsně po jejich svatbě.


Soukup v péči o malou dcerku ostrouhal

Soukupovi se v posledních dnech lepí smůla na paty. Zatímco Agáta našla štěstí po boku Miroslava Dopity a má v něm nesmírnou oporu, Jaromír ostrouhal i co se týče péče o dceru. „Proč Jaromír Soukup v poslední době zuří a posílá na matku svého dítěte i policajty? Je očividně zoufalý z toho, jak se mu vedlo u soudu. Doteď měl malou v pondělí, ve středu, v pátek a jeden den o víkendu, měl tedy nebývalé čtyři dny v týdnu. Víc než matka,“ sdělil eXtra.cz důvěryhodný zdroj z justice.



Zoufalý Jaromír tedy pravděpodobně neví, co si počít. "Paní Hanychová ovšem podala odvolání proti rozhodnutí prvoinstančního soudu a nadřízený soud s ohledem na věk a zájmy dítěte styk s otcem upravil. Soud to změnil tak, že nyní má tatínek malou v péči úterky, čtvrtky a jeden víkend za čtrnáct dní. Zbytek matka,“ tvrdí zdroj.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy