Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Predátor: Kořist láme rekordy. Za tři dny nasbíral nejvíc sledovaných hodin na světě

Film se vrací do dob Komančů.
Zdroj: Disney+
+ Další 2 fotografie
Film

Nový snímek Predátor: Kořist láme rekordy. Jedná se o prequel k filmu Predátor. Film nasbíral během tří dnů od přidání na Disney+ nejvíce sledovaných hodin ze všech filmů a seriálů vůbec. Podle Daily Mail mateřská společnost Hulu Disney se rozhodla nevydat film do kin, protože debutoval na Hulu v USA pouze pod platformami Disney+. 

Na platformě Disney+ byl přidán sci-fi akční film Predátor: Kořist. Podle The Hollywood Reporter byl film naplánován tak, aby debutoval na streamovací službě, a to již od jeho předprodukčního procesu, než udeřil COVID-19.

Co se týká výdělků celé ságy Predátorů, tak největší propad způsobil Predátor: Evoluce z roku 2018, který se propadl na 51 milionů dolarů, což byl, oproti první verzi s Arnoldem, nejhorší výsledek. "Zatím nejúspěšnější film s Predátorem byl crossoverový film Vetřelec vs. Predátor z roku 2004, který celosvětově vydělal 177 milionů dolarů," jak uvádí web The Hollywood Reporter.

Podle zdroje Daily Mail by Disney kvůli novému trháku utrpěl těžký spor, kdyby se dostal do kin. Už právě kvůli velkému propadu Predátor: Evoluce. Proto nový akčňák prozatím najdete pouze na Disney+. Na ČSFD snímek získal už 75 %.

Jde o úplně jiný příběh než předtím. Především z filmu vychýlil muže, který byl běžným hrdinou u minulých filmů o Predátorech. Tento příběh je o bojovnici Naru, která se chce klasifikovat ve své vesnici jako lovkyně. Bohužel si ale za svůj úlovek vybrala mimozemské stvoření. Film nám ukazuje Predátora úplně v první podobě, bez moderních vychytávek. Jde o napínavou podívanou, ve které je hlavním cílem lov.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy