Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Potupa pro Kolečka a Vignerovou. Nechtěli je pustit do baru celebrit, Nesvačilová tam přitom už seděla

Petr Kolečko a Aneta Vignerová zažili potupu: Nechtěli je v Karlových Varech pustit do baru
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 26 fotografií
potupa

Potupa, kterou Petr Kolečko a Aneta Vignerová snad ještě nezažili. V úterý nad ránem se chtěli dostat do věhlasného karlovarského Becher’s Baru, kam mají vstup jen ty největší VIP persony festivalu, ochranka je ale nemilosrdně odmítla. Denisu Nesvačilovou přitom pustili bez větších obtíží, jak si všimli reportéři eXtra.cz. 

Jak jsme již informovali, v rámci karlovarského festivalu došlo k nečekanému setkání dřívějšího milostného trojúhelníku Denisy Nesvačilové, Anety VignerovéPetra Kolečka. Stačilo ale málo a vše mohlo být jinak. Kolečko a jeho současná vyvolená, tedy Aneta Vignerová, se totiž skoro do Becher’s Baru nedostali.

Trapná chvilka před vstupem

Zmatený byl už jejich příjezd ke Grandhotelu Pupp, když nemohli najít cestu do baru. Nakonec se tam sice dostali, ale nebylo jim to nic platné. Přítomní bodyguardi je totiž nepustili dolů. “Petr Kolečko se s nimi hádal a něco si vehementně vysvětlovali. Pak odešel zase s Anetou ven. Dali si venku cigaretu a vrátili se dovnitř, kde zase řešili, aby je ochranka pustila dovnitř. Bylo to dlouhé a hodně trapné,” popsal dění kolem Puppu reportér eXtra.cz, který celou situaci viděl na vlastní oči.

Nesvačilová takové problémy neměla. “Ta se jenom přesunula z Public Interestu do Becher’s Baru. Nikdo s tím neměl problém,” říká náš reportér, který celý večer byl u hotelu Pupp, a tak měl velký přehled, co se tam odehrává.

Vstupy do Becher's Baru uděluje Bartoška

Nutno říci, že Becher’s Bar je v průběhu festivalu vyhrazený pro VIP hosty Jiřího Bartošky. Vstup mají povolený jenom lidé, kteří mají na svých akreditacích zkratku BB. Je ale záhadou, že by Petr Kolečko do této elitní skupiny privilegovaných nepatřil a Denisa Nesvačilová ano.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy