Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poslední souboj titánů: Ronaldo a Messi naposledy poměřili síly v zápasu plném emocí

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi během přáteláku mezi PSG a výběrem hvězd ze Saudské Arábie.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
sport

Cristiano Ronaldo se setkal na hřišti s Lionelem Messim v jejich pravděpodobně posledním společném sportovním střetnutí. Oba se přitom zapsali do listiny střelců. Ronaldo nastoupil k prvnímu zápasu v Saúdské Arábii a na hřišti potkal několik známých tváří, jak napsal iSport.cz.

Cristiano Ronaldo se představil poprvé v zápase od svého přestupu do Saúdské Arábie. Nejednalo se však o všední zápas. Přátelské utkání se odehrálo mezi výběrem z týmů Al-Hilal a Al-Nassr, proti nim stanulo PSG. Zápas se uskutečnil i díky tomu, že PSG má katarského majitele, který má velmi dobré vztahy s majiteli saúdských klubů.

Všechny oči upřené na Ronalda s Messim

Utkání se odehrávalo v pomalejším tempu než běžný ligový zápas, přece jen šlo o "přátelák". K vidění byl ale i tak dobrý fotbal, padlo hodně gólů (5:4 pro pařížský tým) a hlavně jsme pravděpodobně naposledy mohli vidět titány současného fotbalu jako soupeře v jednom zápase, protože se Ronaldovi postavil i Lionel Messi. Obě legendy se navíc dokázaly prosadit, Messi vstřelil jeden gól, Ronaldo dokonce dva. Portugalec byl navíc vyhlášen hlavní hvězdou zápasu. Šlo tak o úspěšnou premiéru v jeho angažmá na Blízkém východě.

Ronaldo se kromě Messiho setkal s mnoha přáteli, které si během své veleúspěšné kariéry našel. Za Paříž nastoupili útočníkovi bývalí spoluhráči z Realu Madrid Sergio Ramos a Keylor Navas. V dresu PSG se kromě Messiho objevily i hlavní hvězdy Neymar s Mbappém. K vidění tedy byly všechny známé tváře, které mohly oba týmy nabídnout. Před i po zápase byla vidět vřelá objetí a úsměvy na všechny strany, všichni zúčastnění jako by si uvědomovali, že se uzavírá jedna přenádherná fotbalová kapitola. ​Sám Ronaldo pak na svém Twitteru napsal, že bylo hezké vidět známé tváře.

Diváci se bavili

Zápasu v Rijádu přihlíželo 68 tisíc diváků, kteří vytvořili perfektní atmosféru, jak uvedl iSport.cz. Duel přítomné diváky určitě nenudil, padlo devět branek, k vidění byly tři penalty, až na Neymara se prosadily všechny největší hvězdy. Červenou kartu dostal bek PSG Juan Bernat. Zábava však neskončila ani se závěrečným hvizdem. Nejprve rozhodčí a hráči obou týmů převzali medaile, následně PSG dostalo pohár a propukly oslavy, které nejsou moc často k vidění. Vše uzavřel mohutný ohňostroj. Saúdové zkrátka vědí, jak pořádat velké sportovní akce.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy