Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poslední rozloučení s dabérem, který si vzal život: Dorazila zdrcená rodina i kolegové z branže

Česko se loučí s Pavlem Vondrou.
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia, pixabay
+ Dalších 74 fotografií
Pohřeb

V pátek 12. ledna proběhlo poslední rozloučení s oblíbeným dabérem Pavlem Vondrou (†54). Ten zemřel na Nový rok a podle dostupných informací spáchal sebevraždu. Na pohřeb dorazilo kromě rodinných příslušníků a kamarádů i plno osobností z filmové branže. Redakce eXtra.cz sledovala situaci na místě.

Pavel Vondra, který nadaboval třeba Hugha Granta v Lásce nebeské nebo Toma Cruise v Mission Impossible, zemřel na Nový rok. Podle informací Blesku spáchal sebevraždu.

Pohřeb s dabérem probíhal v pátek 12. ledna od 13:15 hodin v obřadní síni krematoria v Motole. Rozloučit se přišla zdrcená rodina, kterou Vondra opustil příliš brzy. Nechyběli však ani kolegové z branže a přátelé.

Přišly i celebrity

Po poledni dorazil do motolského krematoria například fotograf celebrit František Jirásek. Dorazila také herečka Adéla Gondíková, hlas Alzáka a Semira Gerchana z Kobry 11 Bohdan Tůma nebo herec a dabér Radek Kuchař.

Pohřeb si nenechala ujít ani herečka a hvězda Ulice Hana Igonda Ševčíková, herec Daniel Krejčík, herečka Ivana Andrlová, saxofonista Felix Slováček, herec Ernesto Čekan, viditelně zdrcená herečka Veronika Jeníková nebo herec Tomáš Racek.

Na fotografie z pohřbu, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy