Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Poslední ponížení Harryho a Meghan: Kate si držela švagrovou od sebe na délku paže

Harry a Meghan Markle: Poslední ponížení vyvrhelů z královské rodiny
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
ponížení

Velkolepý pohřeb královny Alžběty II. je za námi a "vyvrhelové" rodiny - princ Harry a Meghan Markle - už jsou zase zpátky v Americe. V Británii sice strávili jen pár dnů, ale dostalo se jim podle jejich slov mnoha ponížení. To poslední vyšlo najevo až nyní, jak uvádí server Page Six.

Princ Harry a Meghan Markle byli oficiálně degradováni. Jejich snímky byly posunuty až na samotný konec seznamu na oficiálních webových stránkách královské rodiny. Zatímco ještě jako oficiální členové královské rodiny byli uváděni přimo pod princem Williamem a Kate, nyní jsou až po vévodovi z Kentu.

Ponížení během pohřbu

Není to však jediné ponížení, kterého se dvojici dostalo. Nejenže během ceremonie nemohl Harry obléci vojenskou uniformu, ale na pohřbu Alžběty II. musel s Meghan sedět až ve druhé řadě a nikoli vedle své rodiny.

To však není vše. Královnin vnuk Harry s manželkou nebyli podle informací britského deníku Daily Mail pozváni na slavnostní recepci pořádanou králem Karlem III., kam dorazila světová elita. O tom, že již nejsou na seznamu zvaných, se dozvěděl pár až z médií. "Pozvánka je pouze pro členy královské rodiny," řekl poté serveru Page Six mluvčí krále.

Vztahy na bodu mrazu

Pár po smrti královny strávil 11 dní v Anglii, přesto se jejich vztah se zbytkem rodiny ani trochu nezlepšil. Ačkoli William s Kate přivítali Harryho s Meghan před hradem Windsor společně, k žádnému usmíření nedošlo, řekla pro Page Six Katie Nicholl, autorka knihy The New Royals.

"William umí být velmi tvrdohlavý a chová k bratrovi zášť. Harry je zase hodně emotivní a horkokrevný. Na obou stranách je nedostatek porozumění a spousta hněvu, který se zatím nepovedlo uklidnit," dodala. I když bylo Harryho smíření s rodinou jedním z největších přání zesnulé královny, zdá se, že ve vzduchu stále visí nevraživost.

Vysvětluje se tím i chování Kate k Meghan. Nová princezna z Walesu chtěla, aby se od ní Meghan držela dál. A to přesně na délku paže, uvádí server birminghammail.co.uk.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy