Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poslední minuty před zatčením: Tereza Hlůšková popsala osudnou chvíli, kdy ji chytli s kufrem

Tereza H. ještě v Pákistánu.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
Vzpomínky

Influencerka Tereza Hlůšková se proslavila zejména tím, že strávila dlouhé čtyři roky v pákistánském vězení. Nyní prostřednictvím platformy HeroHero popsala svým sledujícím poslední chvíle před tím, než byla zatčena na letišti v Láhauru s kufrem plným heroinu. 

Vzpomínky na dědečka

Bývalá trestankyně Tereza Hlůšková uvedla, že o drogách zašitých v podšívce kufru neměla ani tušení. "Nevím, jestli to byla druhá nebo třetí cesta, ale letěla jsem do Irska, byla jsem na hotelu a řekli mi, že já jsem fotila v Pákistánu jako Evropanka a holka, která je Pákistánka a žije v Irsku, tak chce fotit ty pákistánské věci. Takže jsem si měla z věcí, co jsem si odtamtud přivezla, vybrat, co chci, a zbytek dej jednomu borci, co si kufr vyzvedne," uvedla Tereza na platformě HeroHero. Hlůšková prý tomu muži kufr předala a neměla žádné pochyby o tom, že by tady něco nehrálo.

Od třetí cesty následně Tereza přešla ke čtvrté, která se jí stala nakonec osudnou. "Bylo to v části Láhauru a byla jsem tam asi 26 dní a bylo to kolem Vánoc," začala vyprávět. "Patnáctého prosince 2017 jsem odletěla do Pákistánu. Pak přišly Vánoce a já jsem slibovala, že přijedu domů. Jenže v Pákistánu mě pořád zdržovali," uvedla blondýnka se slzami v očích s tím, že jí krátce na to zemřel milovaný dědeček, se kterým se ani nestihla rozloučit.

"Že jsem nemohla dorazit na pohřeb, pro mě bylo strašné, ale na druhou stranu si říkám, a tvrdila jsem to i v base, že dědeček zemřel 26. prosince 2017 a mě zavřeli 10. ledna 2018, takže jestli Bůh je, tak tomu asi věřím a udělal to tak, aby dědeček se o tomhle nedozvěděl a vím, že i kdyby nebyl nemocný, tak kdyby zjistil, že jsem ve vězení, tak by to psychicky nedal," pokračovala Hlůšková, která se o svůj nový život doma často dělí s fanoušky na Instagramu.

Osudné minuty na letišti

"Když jsem se měla vracet do Evropy, tak těsně před letištěm řidič auto otočil s tím, že budu muset odletět jindy, že mají na letišti nějaké kontroly a že bychom čekali moc dlouho...Ho*no bychom dlouho čekali, oni akorát nechtěli, aby mě tam chytli," řekla ve videu. "Takže jsem musela nakonec čekat až do toho osudného 10. ledna, kdy mě přivezli na to letiště, můj odlet byl kolem třetí hodiny ráno," dodala s tím, že na letiště ji přivezli kolem jedné hodiny ranní a o pět minut později už byla zatčená.

"Týpek z Anglie mi řekl, že aby se mi jako bělošce nic nestalo, tak mají na letišti lidi a nemusím se ničeho bát a spolupracuje s nimi policie i armáda, aby se holkám modelkám nic nestalo," vzpomínala Tereza, kterou řidič poslal, aby šla na 1. nebo 2. přepážku. "To v překladu znamenalo běž tam, protože tam máme podplacené lidi a ti tě nechají projít, i když budeš mít něco v kufru," popsala to, co jí v tehdy ani nenapadlo.

Na zmíněných přepážkách ale nikdo nebyl a Tereza zpanikařila, nevěděla kam jít, protože netušila, jestli myslí čísla zleva doprava, nebo obráceně. "Šla jsem tedy k přepážce tři, čtyři v domnění, že je to jednička nebo dvojka. Došla jsem tam a prošla dvěma kontrolami. Řekli mi, že můžu jít. Pak jsem si vzala kabelku, vzala jsem si kufr a čekala jsem. U třetí kontroly byl chlap, byl to voják. Zkontroloval mi letenku, pas a ještě mi popřál šťastnou cestu," pokračovala Tereza v popisu posledních minut před zatčením.

"Prošla jsem těmi kontrolami a stála se a dívala, kam půjdu, kde je napsáno Abú Dhabí a najednou mi někdo poklepal na rameno. Já jsem se otočila a tam stál týpek v tmavě modré uniformě a ten mi řekl, abych šla za ním a když tohle řekl, tak jsem tušila, že je něco špatně," skončila se svým vyprávěním, během kterého stále zadržovala slzy.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy