Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poslední letošní úplněk v Blížencích nastává v neděli: Koho ovlivní a co s sebou přinese?

Poslední letošní úplněk v Blížencích nastává v neděli 19. 12. 2021: Koho ovlivní a co s sebou přinese?
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
úplněk

V neděli 19. 12. 2021 přesně v 5:35 ráno nastane poslední letošní úplněk v Blížencích. Podívejte se, co s sebou přináší jednotlivým znamením zvěrokruhu a čeho by se měla případně vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během úplňku máte možnost využít sílu afirmací a vizualizovat si situaci, která vás v blízké době čeká. Tato fáze Měsíce vám bude jedině ku prospěchu, nebojte se být konkrétní. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Během úplňku máte šanci vyřešit staré křivdy a dosáhnout velkých věcí. Nepromarněte příležitost a klidně se pusťte do toho, na co jste dříve neměli odvahu. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud vás něco trápí, nebojte se najít netradiční řešení. Úplněk vám bude přát zejména v partnerských vztazích. Dusno, které doma momentálně pociťujete, skončí ještě před Vánoci. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zkuste během úplňku trochu zpomalit a zaměřit se sami na sebe. Ve hvězdách máte už dávno napsáno, jaká je vaše životní cesta. Tak se tím alespoň na chvíli přestaňte stresovat. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento úplněk působí zejména na dýchací soustavu, pozor by si tak měli dát zejména kuřáci. Vyhněte se také riskování a hádkám s přáteli! V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Respektujte své pocity a rovněž pocity druhých. S partnerem budete řešit konflikt, který se ve vašem vztahu vyskytuje dlouhodobě. Je čas ho před koncem roku ukončit a posunout se dále. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaše minulost vám už více neslouží, dejte sami sobě prostor pro nové dobrodružství. Neupřednostňujte druhé před svými potřebami. V galerii najdete, čeho se tentokrát vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vaše přání jsou v naprostém souladu s vaší cestou. Udělejte si dokonalou vizi toho, kam chcete směřovat, a běžte do toho po hlavě. Tak prosté to je. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nečekejte, že se váš život změní sám od sebe. Naopak, máte se ještě co učit! Nechat věci volně plynout je fajn, ale v tomhle případě je skutečně zapotřebí vaše iniciativa. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Víte, jak se říká, že nejdřív musíte nasadit kyslíkovou masku sami sobě a až potom druhým? Tak přesně tohle musíte momentálně udělat se svým životem. Nejdřív nabrat dech sami. V galerii najdete váš tip na úplněk.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Zaberte, teď vážně není čas na lenost. Vesmír vám nadělí jen ve chvíli, kdy opravdu prokážete úsilí. Ačkoliv máte pocit, že děláte dost, opak je pravdou. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Opusťte negativní myšlenky, vy jste hrozní konspirátoři! Přemýšlíte jen nad tím, co by se momentálně mohlo pokazit, a nepřipustíte si, že existují i dobré konce. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy