Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Polonahý Roman Šebrle (48) dováděl u tyče: Předvedl taneček i vytesané svaly

Divoký Roman Šebrle.
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková, koláž eXtra.cz
+ Dalších 15 fotografií
Svaly

Roman Šebrle (48) je sice bývalý sportovec, na své postavě ale stále pracuje, jak ukázal na party Dermacol love day. Tam byla chvíle, kdy se moderátor svlékl do půlky těla a předvedl vypracované svaly. Na místě byla i redakce eXtra.cz, která Romana nafotila. 

Roman Šebrle byl jako bývalý atlet a olympijský vítěz v desetiboji vždy hodně namakaný. A i když už vrcholově nesportuje a věnuje se hlavně moderování na TV Prima, tak svou životosprávu dodržuje nadále.

Namakaný Šebrle a striptýz

Na Dermacol love day vystoupil před diváky napůl svlečený, což okamžitě vyvolalo povyk u žen. Ty si totiž užily podívanou na sto procent. A aby ne, Roman se předvedl ve skvělé formě, jak potvrdila redakce eXtra.cz, která byla na akci přítomná.

Roman Šebrle má dámskou společnost ve velké oblibě, srdce mu ale ukradla Lenka Kovaříková, která je údajně stále s moderátorem ve vztahu. Ve společnosti ji ale už moc nevídáme. „Naše začátky byly spíše formálního charakteru, psali jsme si o tipech na hory, kam zajet na lyžování, o dětech a tak,“ řekla minulý rok Lenka v rozhovoru pro eXtra.cz.

Na party to ovšem vypadalo, jako by byl lev salónů opět na lovu. Mimo jiné si na pódiu střihl menší striptýz u tyče.

Na akci dále dorazili například zpěvačka Emma Smetana s Jordanem Hajem, Eva Hecko Perkausová, zpěvačka Olga Lounová, zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X a spoustu dalších. V další sekci se konala autogramiáda herců z pořadu Zoo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy