Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Policistka Karla z Ulice, jak ji neznáte: Herečka nafotila nečekaně odvážné snímky

Markéta Stehlíková: Karla ze seriálu Ulice nafotila sérii žhavých snímků
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress/Se souhlasem Hair studio Honza Kořínek
+ Dalších 13 fotografií
žhavé fotky

Herečka Markéta Stehlíková, kterou diváci znají jako policistku Karlu ze seriálu Ulice, se pořádně odvázala a nafotila své zatím nejodvážnější fotky. K extravagantnímu focení byla oslovena svým kadeřníkem Honzou Kořínkem. Ten z ní udělal jedinou tvář své nejnovější kolekce eager.

Nejprve váhala

Pro známou herečku Markétu Stehlíkovou bylo focení velkou výzvou. „Upřímně, kdyby nás s Honzou Kořínkem nepojilo přátelství a nebyla mezi námi důvěra, nikdy bych do takového focení nešla. Neměla bych odvahu,“ řekla seriálová policistka Karla eXtra.cz skrze vlasové studio kadeřníka Honzy Kořínka.

"Potřebovala jsem si to sama v sobě srovnat, vědět, proč to dělám, co je účelem. Původně jsme se bavili v týmu o úplných aktech, ale nakonec jsme udělali tento krásný kompromis. Myslím, že i tak jsem odhalila dost,“ dodala Markéta Stehlíková, kterou v takto odvážných pózách vidíme zcela poprvé.

Příprava na focení trvala docela dlouho a herečka ji vzala poctivě. "Věděla jsem, že půjdu s kůží na trh, takže jsem se snažila dát co nejvíce do kupy, vynechala jsem alkohol, lehce upravila jídelníček a přidala cvičení," vysvětlila herečka, která se chtěla hlavně cítit dobře a vědět, že jí titěrné malinké oblečky padnou.

Žena mnoha tváří

V kolekci úspěšného pražského kadeřníka několikrát změnila image a v každé sérii fotek je naprosto k nepoznání. "Chtěli jsme vyprávět příběhy jedné ženy, která má ale mnoho svých podob, poloh a tváří. Já sama jsem si to při focení nastavila v hlavě a snažila se ukázat, co všechno může být skryto v jedné osobnosti," uvedla Stehlíková a přiznala, že se i přes původní obavy nakonec cítila skvěle.

"Měla jsem svůj svět a tým, se kterým jsem se cítila v pohodě. Když jsem pak viděla fotky, myslím, že se to povedlo. Některé moje polohy mě lehce překvapily, ale řekla jsem si: I to jsem já,“ dodala hvězda seriálu Ulice, jež se už předem připravovala na reakce okolí i veřejnosti.

„Upřímně jsem zvědavá, co přijde teď, když jdou fotky a naše práce ven, jsem napnutá. Moc se těším, ale zároveň si tam někde vzadu říkám, že může přijít i studená sprcha. Tak uvidíme,“ podotkla závěrem Stehlíková, která se opět vrací k natáčení nekonečného seriálu a v září ji také čeká další premiéra v Činoherním klubu.

"Myslím si, že moje postava Karly je taková zásadová a snaží se být v nějaké pravdě. Já osobně se snažím žít svůj život v pravdě a mít nějaké zásady a nějakou rovnost," nechala se před časem slyšet Markéta, která si myslí, že právě tyto vlastnosti má s postavou Karlou společné.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy