Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné
Zdroj: Pixabay
podzimní dny

Už je to tady! Zima, tma, kabáty, bundy, šály… Nedá se nic dělat, jaro bylo nečekaně dlouhé, ale už nemá šanci. Ale nebojte se, však ono se vrátí. Do té doby si ale užijte každý podzimní den.

Tak si dělejte drobné radosti, pochutnávejte si na dobrotách, pečujte o sebe a ani se nenadějete a bude zase krásně! Co určitě stojí za vyzkoušení?

Skutečská tlačenka pro sváteční zobání

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné


Chlouba Řeznictví Čejka a rodinná receptura děděná už po několik generací! Čejkovi připravují tlačenku prostě trochu po svém. Klíčem k jejímu úspěchu je způsob vaření masa a poctivé koření. Několikrát oceněná pochoutka je výjimečná i tím, že se připravuje výhradně z předních vepřových kolen, což jí dodává dokonale šťavnatou chuť. Přidejte ji mezi své oblíbené chuťovky, uvidíte, že si ji zamilujete.

Přejděte s Arielem na studenou!

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné


Věděli jste, že nejvíce energie spotřebujete při praní prádla na ohřev vody? Díky pracím prostředkům Ariel můžete ušetřit až 75 % energie. Stačí, když snížíte teplotu z 60 stupňů na 30 stupňů a zkrátíte prací cyklus z 90 minut na 45 minut. Prací prostředky Ariel si s veškerými nečistotami poradí snadno a rychle i při nízkých teplotách. Díky tomu spotřebujete nejen méně energie, ale pomůžete také chránit životní prostředí.

Vánoční těsta na cukroví

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné


Co by to bylo za advent bez nádherné vůně čerstvého cukroví? Pečení se nemusíte vzdávat, ani když na něj nemáte v hektickém předvánočním období moc času. Díky hotovým těstům v Albertu totiž zvládnete rychle a pohodlně připravit spoustu druhů tradičního českého cukroví, takže si vánoční atmosféru užijete se vším všudy. Připravte si perníčky z medového těsta, kakaové linecké cukroví či vanilkové ořechové rohlíčky.

Propolisový šampon s medem

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné


Objevte jedinečné vlastnosti propolisu v šamponu, který obsahuje kromě medu a propolisu i extrakt z lopuchu a kyselinu salicylovou, které mu dodávají příjemnou vůni a zaručují příznivé působení na vlasovou pokožku. Přídavek kondicionéru umožňuje velice jemné ošetření vlasů, které se lépe upravují a udržují.K dostání na www.purusmeda.cz.

Rok v kuchyni

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné


Do čtyř rubrik podle ročních období je rozdělana kucharka Apetitu Náš rok v kuchyni. Na více než 500 stranách najdete přes 200 prověřených a vyladěných receptů. Recepty jsou srozumitelné, rychlé a jednoduché, hodí se na všední i sváteční dny, pro začátečníky i pokročilé amatérské kuchaře. Každý recept je navíc doplněný o celostránkovou fotografii a QR kód, pomocí něhož je možné si přehrát videorecept.

Naučte se komunikovat

Podzimní dny mohou být fajn. Udělejte si je krásné


Komunikace je velmi důležitá, ovládáte ji ale správně? Právě komunikaci se věnuje nový kurz Extrakurzů. Jmenuje se Umění komunikace s Olgou Vlachynskou. Cílem Olgy je komunikaci zlepšit tak, aby vám šla nejen v pracovním, ale i osobním a rodinném životě co nejlépe. Říká o sobě, že ráda podporuje odvážné lidi a týmy v křehkých chvílích a umí pomoci udělat si v hlavě pořádek a nakopnout potřebné změny. Záleží jí na tom, aby její klienti odcházeli s úlevou a napumpovaní energií pro potřebné změny.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy