Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podivné výchovné metody ve Výměně manželek: Ke zdi a klečet, řval Ludva na dceru!

Výměna manželek.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 11 fotografií
reality show

Hlavním tématem dnešní Výměny manželek byla sice nevěra, mnohem znepokojující byla ale zcela jiná věc. V pozadí všeho jsme totiž byli svědky, jak teprve devatenáctiletá Martina kouří jednu cigaretu za druhou, donáší na své sestry otci a náhradní matce a výchovné metody Ludvy skončily větou: Jdi si kleknout ke zdi! 

Nejnovější epizoda reality show Výměna manželek, kterou vysílá televize Nova, představila na jedné straně početnou rodinku z Chomutova, čítající Hanku (37), Ludvu (37), Martina (19), Jaroslava (16) a Dominika (12). Rodinu přihlásil do Výměny Hančin bratr a ona souhlasila, protože očekává, že si jí doma začnou vážit. Ludva byl navíc Hance nevěrný a ta neví, jestli mu dokáže odpustit.

Nevěra se konala i v druhé rodině, zahrnující Nelu (26), Davida (28) a Davídka (19 měsíců), kteří žijí v Kolíně. Právě problém ve vztahu je hlavním důvodem, proč se mladá rodina do Výměny přihlásila. Partneři po třech letech soužití byli nějaký čas od sebe, a přestože se k sobě vrátili, není to doma úplně ideální. Nela nelibě nese i to, že její partner "hulí" marihuanu a často chodí do hospody.

Jsem její otrok

V Kolíně řeší krátce po příjezdu Hanka s Davidem, že on obstarává celkem dost prací v domácnosti, zatímco jeho žena je často spíše na mobilu. Náhradní manželce pak přenechala kupu prádla a místo toho šla ke kamarádce. "Jak kdybych byl její otrok," myslí si David.

V Chomutově zas vidíme obrázky, jak dospělí i část omladiny kouří v bytě před malými dětmi a vůbec jim to nepřijde divné. Nela si s dětmi zahraje hru Člověče, nezlob se a aspoň na chvíli je vytrhne od jejich mobilů.

Už to není moje oblíbená poloha

"Nedokážu si představit víc dětí, jak to může zvládat," přemítá David nad tím, co se děje v druhé rodině. Mezitím mu Hanka vypráví, jak načapala svého muže uprostřed nevěry a ještě k tomu v její oblíbené poloze. "Teď už není moje oblíbená," dodává lakonicky s tím, že její sokyně na jejím muži "skákala jako koza".

David zas vypráví, že první ho podvedla jeho žena. Následně se odstěhovala o dvě patra výš. Zároveň řeší svoji váhu "Když jsme začínali, tak jsem měl 90 a teď mám 140," dodává s tím, že ho jeho žena vykrmuje obrovskými porcemi jídla. Ty ostatně Nela servíruje i náhradnímu manželovi, kterého velikost porcí pořádně překvapí.

"Jsem z ní psychicky vydeptanej, jak dokáže bejt zlá," stěžuje si v jednu chvíli David na svoji ženu. Zároveň jí prý posílá celou svoji výplatu. V tom však není osamocen, protože v druhé rodině to vypadá podobně. Nela mezitím žadoní Davida na dálku o peníze, protože ty, co měla, jí za čtyři dny došly. Když jí pošle tisíc korun, tak je ještě uražená.

David opět hulí, prý ze stresu. Hanka se na to dívá dost nelibě, označuje marihuanu za drogu, ale paradoxně jí nevadí, když si dá několik piv. Když se jí David snaží vysvětlit, že droga je třeba i čokoláda nebo cigarety a kouření "trávy" ho uklidňuje, není vidět, že by to dokázala pochopit.

Měl by ses léčit

Ludva má zas velmi svérázné výchovné metody, když nutí svou dceru klečet u zdi, což naštěstí náhradní manželka zarazí. Otázkou je ale, jak to v rodině vypadá, když nejsou přítomné kamery.

Nela si všímá, že David je závislý na péči o jeho malého syna, a snaží se jej od něj alespoň trochu odpoutat. "Měl by ses léčit," říká mu.

To už se ale pořad chýlí k závěru. "S Davidem chci bejt, ale nevím, jestli on se mnou," přemýšlí Nela. Sám David je mezitím protivný na svoji náhradní ženu, načež ona se už přestává divit krizi v jeho vztahu. Nela však v Chomutově také kazí dojem tím, že dostatečně neuklízí a lednička je prázdná.

Hanka dostane od manžela kurýrem poslanou kytku, což ji velmi vykolejí, vůbec to nečekala. Nastává opětovné shledání párů. "Musíme obnovit vzájemnou důvěru," říká Nela. "Chci udělat tlustou čáru a jít dál," přidává se Hanka. Budou stejně naladěni i jejich manželé?

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy