Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podivné manévry v královské rodině: Princ Harry se s rodinou nesetká, Meghan zůstane doma

Harry a Meghan dostali od Netflixu přes 60 milionů.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 7 fotografií
harry v británii

Princ Harry pojede za pár dní zpět do Velké Británie. Zúčastní se tam charitativní akce, kterou pořádá organizace WellChild vyzdvihující úspěchy vážně nemocných dětí. Událost se odehraje pouhý den před výročím úmrtí královny Alžběty II., která zemřela 8. září. Navzdory své přítomnosti v Anglii se ale vévoda ze Sussexu neplánuje setkat se svým otcem a králem Karlem III. ani s bratrem, princem Williamem. Doprovázet jej nebude ani jeho manželka Meghan Markle, jak informoval list Daily Mail.

Podle zdrojů deníku si princ Harry nepřeje se během svého krátkého pobytu setkat se svým bratrem ani otcem. Ačkoli by výročí mohlo být příležitostí k usmíření v otázce rodinných neshod, vztahy mezi Harrym, jeho bratrem Williamem a otcem Karlem III. zůstávají nadále velmi napjaté.

Bývalá královna a babička Harryho Alžběta II. zemřela v loňském roce ve věku 96 let na skotském zámku Balmoral během tradičního letního pobytu. Na plánu je tak pouze soukromá vzpomínka krále a královny Camilly. Společně se svými dcerami by ale skotské sídlo mohl navštívit i bratr současného krále, princ Andrew. Daily Mail píše, že zatím není jasné, zda zámek navštíví i další členové královské rodiny.

Se sestřenicemi má Harry dobré vztahy

Jak tento týden informovalo eXtra.cz, princ Harry pak zamíří do Düsseldorfu na sportovní událost Invictus Games. Vévodkyně Meghan do Německa přiletí přímo z Kalifornie.

Podle informací britského deníku Mirror zůstávají rodinné vztahy „na bodu mrazu“, za což může především svědectví prince Harryho v dokumentárním seriálu dostupném na platformě Netflix a v autobiografii Spare. Harry, Karel III. a William byli naposledy společně viděni během květnové korunovace, po níž Harry odletěl ihned zpět domů.

Princ Harry by se během svého pobytu ale mohl setkat se svými sestřenicemi, princeznami Beatrice a Eugenií, se kterými má dobré vztahy. V rámci své návštěvy Velké Británie si vévoda rovněž bude muset najít ubytování, protože ze sídla Frogmore Cottage byl spolu se svou ženou Meghan už dříve odstěhován.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy