Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Po vzoru Mišíka a Natálky: Adam Kajumi už je v rodině milované Natálie Grossové

Natálie Grossová a Adam Kajumi.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
rodina

Natálie Grossová září jako nikdy dříve! Zdá se, že po boku influencera Adama Kajumiho, se kterým tvoří pár zatím velmi čerstvě, se cítí skutečně šťastná. Mladá zpěvačka včera oslavila své dvacáté narozeniny, a i když, jak prozradily sociální sítě, proběhla menší oslava v kruhu rodinném, Adam na ní nesměl chybět.  Vypadá to, že influencer byl do rodiny Grossových přijat bravurně! 

Mladá talentovaná zpěvačka a divadelní herečka Natálie Grossová oslavila dvacáté narozeniny, jak jsme psali. A i když kulatiny jsou dozajista důvod k pořádné B-day párty, soudě podle sociálních sítí zatím proběhla pouze menší oslava v kruhu rodinném. Na té nesměla chybět Natálčina starší sestra Denisa, maminka ani babička. Zkrátka všechny generace nádherných žen Grossových.

Takovou přítomnost si dozajista užil i Adam Kajumi (23), který se na oslavě také objevil. Adam dokonce dorazil své milé poblahopřát přesně při odbití půlnoci, aby předběhl ostatní gratulující.

Už došlo i na seznamování

Natálie a Adam tvoří pár zatím velmi krátce, radostnou novinkou se dvojice pochlubila ani ne před měsícem, do té doby vztah přes všechny spekulace popírali. A jak se zdá, jsou skutečně šťastní. Došlo již na seznamování s rodinou a oba září jako nikdy dříve. Takhle rychlý start trochu připomíná vztah Adama Mišíka a Natálie Jiráskové, dcery Ivy Kubelkové. Adam se se svou "tchyní" znal dokonce dříve než se svou milou. A strávili již spolu i první rodinnou dovolenou.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy