Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Playmate Dominika Mesarošová o lásce ke starším mužům: Chtěla jsem tatínka, říká

+ Dalších 8 fotografií

Známá playmate Dominika Mesarošová je už dlouho šťastná a spokojená ve vztahu se svým partnerem Tomášem. Dříve ale tíhla spíše ke starším mužům a v rozhovoru pro eXtra.cz vysvětlila proč. 

Starší muži

Bývalá modelka Dominika Mesarošová je sice nyní šťastná se svým partnerem Tomášem, s nímž vychovává syna Eliána, v minulosti ji to ale táhlo k o dost starším mužům. Kvůli velkému věkovému rozdílu mezi ní a jejími expartnery byla blondýnka často terčem posměchu.

Zbytečné a nenávistné komentáře ale prý nikdy moc neřešila, následně však přiznala, že jsou v životě etapy, které vás mohou semlít. "Kdysi jsem to schytávala kvůli tomu, že jsem měla staršího partnera, ale nikdo zas neviděl ten důvod, proč to tak bylo," řekla eXtra.cz Mesarošová.

Problém podle ní vězel v rodině. "Já jsem v rodině neměla vzor toho otce, takže jsem si v něm našla toho tatínka, který byl po mém boku, takže schytávala jsem to nejen za to, že jsem měla věkově hodně rozdílného partnera, ale navíc se měl dobře a dařilo se mu," dodala s tím, že dnes jsou s podnikatelem Petrem Ptáčkem přátelé.


Vzkaz mladým ženám

Bývalá playmate nedávno podstoupila liposukci břicha a dle svých slov se po zákroku cítí naprosto fantasticky. Sama sice na svém kontě několik úprav má, přesto má dojem, že dnešní mladé ženy s nimi začínají zbytečně brzy. "Je to tou dobou a sociálními sítěmi, kde se všichni předbíhají, kdo bude v něčem hezčí a lepší, takže na ty zákroky chodí čím dál tím mladší holky," domnívá se Dominika, která se ukázala na speciálním promítání nové české komedie Matka v trapu v doprovodu své kamarádky, kartářky Helen Silvan.

Podle Mesarošové je dobré vše konzultovat nejprve s odborníky. "Holky, dělejte to s rozumem. Když se vám na sobě něco nelíbí a lékař určí, že je to třeba, tak jo, ale mít něco jen proto, že to má někdo jiný, to není správné," vzkázala modelka. "Neříkám, že já nemám nějaké úpravy, ale jsou to takové mini úpravy, abych nebyla úplně přehnaná," dodala Dominika s tím, že mít přirozené vrásky je úplně v pohodě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy