Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Písařovicová jako víla, neforemná Bláhová i květinová Pazderková: Móda z celebritami nabité premiéry Anděl Páně

Módní policie z muzikálu Anděl Páně.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 16 fotografií
Módní policie

Premiéra muzikálu Anděl Páně byla napěchována celebritami. Přišlo mnoho osobností a na slavnostní večer se mnozí připravili, jak nejlépe uměli. Zatímco některým se podařilo na premiéře v Hudebním divadle Karlín zaujmout, mnozí výběrem outfitu spíš pohořeli, jak redakce eXtra.cz na místě zachytila. Kdo zaujal a kdo ne, na to se můžete podívat v galerii.

Očekávaná premiéra muzikálu Anděl Páně byla plná celebrit. Jednou z hvězd byl hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý, který pro muzikál skládal hudbu, a jeho manželka Daniela Brzobohatá, dříve Písařovicová. Daniela na premiéru zvolila dlouhou květinovou róbu v barvách béžové, oranžové a světlounce zelené. K šatům si pak vzala tělové psaníčko a lodičky. Daniela celkově působila žensky, jemně a romanticky a vedle Brzobohatého jen zářila.

Herečka Kateřina Bláhová tentokrát zakryla svá prsa, na rozdíl od projekce seriálu Extraktoři, kde je ukázala v celé kráse. Na sobě měla flitrované modré šaty nad kolena, které však příliš nelichotily její postavě. Kdyby ji hezky obepínaly, určitě by udělaly lepší službu, působily totiž dost neforemně. Barva však hezky kontrastovala s jejími zrzavými vlasy. Také doplňky v podobě malé černé kabelky a páskových sandálků na podpatku k šatům hezky ladily.

Půvabná Grossová

Dlouhou róbu zvolila také herečka Iva Pazderková. Zepředu vypadaly šaty s květinovým motivem dobře, ovšem ze strany působily levným dojmem, a to hlavně kvůli průsvitnému materiálu. Jinak ale měla Pazderková perfektně doladěný make-up, doplňky i účes.

Úchvatnou rudou róbu pak oblékla zpěvačka Natálie Grossová. Dlouhé šaty jí velmi lichotily a ona v nich vypadala krásně a reprezentativně. Škoda jen odrostlé manikúry, na premiéře se klade důraz na všechny aspekty.

Na další outfity z premiéry, kde nechyběla redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy