Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petra Kvitová vyvedla přítele a trenéra v jednom: Cítím se jako princezna

Petře to moc slušelo.
Zdroj: HerminaPress
+ Další 4 fotografie
tenistka

"Obléci se do takhle krásných šatů od Beáty Rajské je něco speciálního, cítím se trochu jako princezna," uvedla pro eXtra.cz tenistka Petra Kvitová (31), které to na červeném koberci v bílých šatech moc slušelo. Naší redakci také řekla, co na končícím festivalu v Karlových Varech stihla a jak se cítí v této od sportu velmi vzdálené roli.

"Dnes je to náš druhý den. My jsme vlastně přijeli včera po obědě. Moc jsme toho zatím nestihli, ale viděli jsme aspoň jeden film a prošli jsme si trochu Karlovy Vary, takže vlastně to nejdůležitější asi bylo splněno," řekla eXtra.cz v sobotu večer tenistka Petra Kvitová, jak si užila svůj pobyt na filmovém festivalu.

Tenistka v roli princezny

Na červeném koberci se objevila po boku svého trenéra a zároveň partnera Jiřího Vaňka v krásných sněhobílých šatech. Jak se v nich na slavnostní ceremonii cítila? "Je pravda, že jsem se trošku bála, abych nezakopla, nebo něco takového. Mám radši tenisky, ale na druhou stranu obléci se ještě do takhle krásných šatů od Beáty Rajské je něco speciálního. Jsem ráda, že mi to půjčila, a i ty krásné šperky od Alo diamonds. Musím říct, že to je velice speciální. Cítím se trošku jako princezna, takže si to užívám," prozradila Petra Kvitová.

Jak se se svou novou oficiální rolí popasoval její partner, kterého poprvé přivedla do společnosti? "Myslím, že to zvládl, takže to je dobře. My oba na to asi úplně nejsme, ale tím, že to prostě je, tak jak to je, tak nám nezbývala jiná možnost. Na druhou stranu je to hezké takhle vyrazit do společnosti v takhle krásných oblecích," dodala bývalá česká tenisová jednička, která se na sociálních sítích neváhala pochlubit snímek z červeného koberce.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy