Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petra Janů si ošklivě poranila obličej! Vypadám jako po zápase MMA, vzlyká

+ Další 2 fotografie

Zpěvačka Petra Janů (69) šla vyvenčit pejska Bobíka, to ale nevěděla, že si při tom přivodí nehezká zranění. Na asfaltové cestě se jí o pejska zamotaly nohy a ona dopadla obličejem na tvrdý asfalt. Jak sama následně popsala na Facebooku, její tvář vypadá jako po zápase MMA a musela tak zrušit nadcházející koncerty. 

Na tento zážitek jen tak nezapomene. Před pár dny ji v noci na její chalupě u Třeboně probudil pes s tím, že potřebuje vyvenčit, a tak rozespalá zpěvačka Petra Janů vstala a šla. Zatímco šla po asfaltové cestě, zamotala se o něj a dopadla na tvrdý asfalt.

„On mi najednou překřížil cestu, já o něho zakopla a letěla střemhlav po držce dolů, se kterou jsem ve finále drhla asfalt,“ prozradila Petra Janů pro Aha!. „Viděla jsem celý zástup svatých i s hvězdičkami. Naštěstí bez zlomenin, vyraženin atd... Anděl strážný hlídal dokonale, ale má tvář je jak po zápase MMA,“ napsala následně ve statusu na Facebooku.

Jsem napuchlá a oteklá, řekla

Zpěvačce se naštěstí neslao nic velmi závažného, odnesly to hlavně kolena, lokty a obličej. „Řvu a pláču. Vypadám hůř, než když mě zohyzdili tím metacrillem. Jsem napuchlá a oteklá, nevypadám jako já, prostě fuj hnus,“ nechala se slyšet pro již zmíněný deník.

Kvůli svému zranění byla navíc Petra Janů nucena zrušit své blízké koncerty. Moc mě to mrzí. Teď bych asi tak leda vyhrála casting na hororový film. Mám vás ráda a dávejte na sebe pozor,“ vzkázala ještě všem Petra a zároveň dodala, že do vystoupení v Lucerně, kde má odzpívat svůj velký koncert k 70. narozeninám, už bude v pořádku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy