Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pavla Tomicová šla s pravdou ven: Proč zhubla 35 kilo a kam se poděl manžel

Herečka Pavla Tomicová přijela do Varů.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 7 fotografií
Hubnutí

Herečka Pavla Tomicová (60) prošla neuvěřitelnou proměnou. Podařilo se jí zhubnout pětatřicet kilogramů a vypadá jako úplně jiný člověk. A jak sama webu Blesk prozradila, také se jako jiný člověk cítí. V rozhovoru kromě toho vysvětlila, proč se vlastně rozhodla tak radikálně zhubnout.

Na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se slétají české i slovenské hvězdy a dorazila také herečka Pavla Tomicová. Ta překvapila před několika dny na oslavě svých šedesátých narozenin všechny tím, jak radikálně zhubla. „Zhubla jsem 35 kilo. Mně se to vždy povede shodit, ale pak se to zase vrátí zpátky,“ prozradila Blesku.

Herečka byla vždy známá svou korpulentnější postavou a komediálními rolemi a ze své váhy si dělala legraci. V minulosti se však snažila zhubnout již několikrát, ovšem kila vždy nabrala zpět. Nyní ale našla recept. „Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě. Někdy od září to šlo pozvolna a pak rychleji. Všem říkám, že důležitá je správná a pravidelná strava,“ nechala se slyšet oblíbená herečka. V rozhovoru přiznala, že se nyní cítí dobře, což je pro ni nejpodstatnější.

Vary bez manžela!

Do Karlových Varů dorazila představit svůj nový film A pak přišla láska..., v němž si zahrála jednu z hlavních rolí. K překvapení všech ji však nedoprovodil její manžel, herec Ondřej Malý (56), ale syn. To bylo s podivem, protože se skoro na všech akcích i ve filmech objevují bok po boku.

„Doprovodil mě syn. Má po svatbě, takže jsem nadšená, že mi ho snacha svěřila a pustila ho. On je báječný. Manžel dorazit nemohl, má pracovní povinnosti,” vysvětlila Tomicová již zmíněnému webu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy