Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pavel Trávníček slaví 71: Svou Popelku hledal dlouho, ze 4 vztahů má 3 děti

Pavel Trávníček v doprovodu své ženy Moniky.
Zdroj: David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát / CNC / Profimedia
+ Další 3 fotografie
Narozeniny

Herec Pavel Trávníček slaví v úterý 26. října již své 71. narozeniny. Za svůj život vystřídal množství partnerek, ale ani s jednou mu to moc dlouho nevydrželo a pohádkový konec se nekonal. Podle nejnovějších informací i jeho poslední manželství s Monikou prochází krizí.

Oblíbený herec Pavel Trávníček, který je nejvíce známý svými rolemi princů, neměl v milostném životě zrovna štěstí. Z prvního manželství se Simonou Stašovou (66) nevzešel ani jeden potomek. Až druhá žena, baletka Eva Štefková, mu porodila syna Adama. „S Adamem se bohužel nevídám. Ale s Pavlíkem (druhý syn, pozn. red.) máme vztahy dobré,” nechal se před časem slyšet Trávníček.

Druhého nemanželského syna má herec s herečkou Helenou Dytrtovou (59). Jmenuje se Pavel Dytrt a proslavil se zejména jako „kečupák”, zrzavý chlapeček v reklamě na kečup. Kdo je jeho pravý otec, to se dozvěděl až ve svých deseti letech. Předtím ho malý Pavlík považoval za strejdu, jak ho také oslovoval. Herec prý o syna zpočátku neměl zájem, ale to se časem změnilo a nyní se pravidelně stýkají.


Pavel Trávníček žil poté nějaký čas s milenkou Olgou Želenskou, ale nakonec se znovu vrátil k Heleně. Dytrtová se nejednou zmínila, že život po boku herce byl, velmi jemně řečeno, dost náročný.

Nejmladšího syna Maxmiliána má Trávníček se současnou ženou Monikou (35). Ti dva se poznali při natáčení pořadu Do-re-mi a vzali se v roce 2015. Zdá se však, že v současnosti prochází jejich vztah krizí. 

Herec ještě nedávno zářil v taneční show StarDance, kde byla jeho partnerkou tanečnice Veronika Lálová. Jenže diváci i porota rozhodli, že je dál nepustí, a tak pár vypadl. Jako první v pořadí...

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy