Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pavel Nový zazdil slavnostní událost. Na zahájení festivalu ve Zlíně dorazil jako hastroš

Festival ve Zlíně: Pavel Nový dorazil jako hastroš
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 24 fotografií
festival

Projít se po červeném koberci je pro mnoho lidí pouhým snem a těch pár vyvolených, kteří mají toto privilegium, by k zahájení společenské akce, která si takovou procházku žádá, měli přistupovat s jistou úctou. Ne vždy tomu tak ale je a ve chvíli, kdy událost nevyžaduje dodržení speciálního dress codu, to svádí k tomu svůj outfit nijak zvlášť neřešit. Někdy už je to ale vážně extrém, jako tomu bylo například v případě herce Pavla Nového (73). Ten na červený koberec zlínského filmového festivalu, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, dorazil, jako by si právě odskočil s košem. 

Pohrdání kobercem

Je s podivem, že zrovna taková persona českého filmového i divadelního herectví, jako je zrovna herec Pavel Nový, má zahájení slavnostní události tak na háku. Na procházku po červeném koberci by se měl člověk upravit a dodržet alespoň nějaké zásady společenského odění, a to i v případě, že nejsou určeny žádné blíže specifikované pokyny pro zvolení outfitu.

Ačkoliv je filmový festival ve Zlíně určen zejména dětem a mládeži, nemělo by to znamenat, že se jedná o nějakou podřadnou akci, na kterou není potřeba se slušně obléknout, zvlášť když se jedná zrovna o zahájení. Jak si ale redakce eXtra.cz všimla, mnoho slavných tváří, které se na festivalovém červeném koberci objevily, si s oblečením hlavu moc nelámalo.

Celé letošní přehlídce sešlapaných tenisek, džínů a šatů na letní procházky městem nasadil korunu jeden z nejznámějších českých herců Pavel Nový, který v roce 2007 utekl hrobníkovi z lopaty, když onemocněl západonilskou horečkou. „Již jsem byl mrtev a řeknu vám, abyste tam nechvátali, nic tam není, jen tma a zima. Naštěstí tam o mě nestáli a vrátili mě zpět na svět,“ řekl před časem v pořadu Experti.

Jeden z tatínků z nesmrtelné komedie S tebou mě baví svět na červený koberec přišel, jako by si zrovna odskočil s odpadky nebo od sekání zahrady. Outfit Pavla Nového byl jistě pro muže v jeho letech pohodlný, ale džínová bunda, seprané kraťasy a crocsy, kterým dominovaly vysoko vytažené béžové ponožky, byly prostě totálním faux pas a ve srovnání s perfektně oblečeným moderátorem večera Janem Čenským (61) to působilo až tragikomicky.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy