Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pátý díl Pana profesora: Diváci nad seriálem vyřkli ortel!

TV Nova chystá nový seriál Pan profesor.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
seriál

Už pátý díl seriálu Pan profesor na televizi Nova měl svou premiéru ve čtvrtek večer. Vojtěch Dyk (36) v roli charizmatického učitele už na počátku vyvolal rozporuplné reakce. Jak hodnotili diváci novácký počin nyní?




Seriál Pan profesor patří ke čtvrtečním večerům na televizi Nova. Vojtěch Dyk zde hraje charismatického učitele jednoho gymnázia, který si musí poradit s rozmary studentů i nástrahy kolegů.

Zpočátku byly na seriál rozporuplné reakce. A nejinak tomu je i nyní, kdy už má za sebou řadu dílů: " To takhle na středních školách opravdu teď vypadá?! Docela hrůza, řekla bych! Viděla jsem různé filmy i seriály ze školního prostředí. I ze střední školy. Ale tohle je tedy hodně zvláštní pojetí! Jen co je pravda! A to by dnes žák nedostal trojku z chování nebo dokonce vyhazov ze školy, kdyby si ke kantorovi dovolil to, co si tam ti studenti normálně dovolují?!!" napsala paní Jana.

"Kapku moc akční, ale herecky překvapivě dobré," kontruje pan Miloslav. A se vskutku podivným dotazem si přisadil sledující Jan: " Docela sranda, ale nechápu, proč tam musí být ind a mulatka. To je běžná populace u nás?," napsal divák, který se zřejmě zaseknul v době dávno minulé...



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy