Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 Victoria Velvet Survivor 2024 - aktuálně

Patricie Pagáčová čelí po krachu manželství s Tiborem obvinění z nevěry. Pomluvy, má jasno herečka

Patricie Pagáčová s manželem na Campari party.
Zdroj: Martin Procházka/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 9 fotografií
Nevěra

Herečka Patricie Pagáčová (35) překvapila oznámením, že se po šesti letech vztahu rozchází s dramaturgem Tiborem Pagáčem. Jak nyní informoval Aha!, Patricie se navíc musí vyrovnat i s obviněním z údajné nevěry. 

Herečka Patricie Pagáčová v úterý 14. května oznámila, že se rozešla s Tiborem Pagáčem, s nímž se dala dohromady v květnu 2018 a o rok později se vzali v Brdech. Následně přivítali na svět společnou dcerku Bibianu. Teď se ale řeší rozvod.

Prohlášení

„Máme za sebou krásných šest let vztahu, ze kterého vzešla naše dcera Bibi. Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti,“ prozradil Tibor Pagáč před pár dny pro iDnes. Ten se měl dokonce odstěhovat z jejich společného bydlení.

„Ano, můžu potvrdit, že jsme od sebe. Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají. Teď je naše priorita naše dcera a být dobrými rodiči,“ řekla herečka známá z nekonečného seriálu Ulice.

Doporučené video: Rozhovor s Patricií Pagáčovou:

Slova o nevěře

Kromě toho, že se musí Pagáčová vyrovnat s rozchodem, řeší také obvinění z nevěry. „Svého muže jsem nikdy nepodvedla. Že se něco vykládá, vím, vím i to, kdo to vykládá a proč, ale bohužel s tím nic moc nezmůžu. Budu věřit v karmu,“ nechala se slyšet herečka pro Aha!

Bandurko odkryl nejdrsnější hádku Survivoru: Šílený řev, nevěděli jsme, o co jde, vzpomíná

Související články

Další články

Nejnovější kauzy