Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Patricie Pagáčová bere dech: Ve výrazných šatech ukázala hluboký dekolt

Patricie Pagáčová jako krásná porotkyně pěvecké show SuperStar.
Zdroj: se souhlasem Patricie Pagáčové
+ Další 4 fotografie
snímek

Herečka a porotkyně pěvecké soutěže SuperStar Patricie Pagáčová (32) potěšila fanoušky rozzářeným snímkem. Většina nadšených fanoušků se jí však do očí prvně nezakoukalo. Ve výrazných růžových šatech Patricii vynikl i její skvostný dekolt jako bonus. "Tyhle proměny mě baví," uvedla na sociálních sítích Patricie.

"Tož dneska MÁCHÁČ SUPERVÝBĚR part II," uvedla herečka a porotkyně SuperStar Patricie Pagáčová ke snímku z natáčení pěvecké show, který nenechal během blížícího se zimního počasí žádného fanouška chladným.

Tyhle proměny mě ohromně baví

Během natáčení pěvecké show byla Patricie stylistou Filipem Vaňkem obléknuta do zářivých růžových šatů, které podtrhly její skvostný dekolt. S šaty navíc ladil i svěží make-up, kterému dominuje růžová rtěnka. U snímku si půvabná Patricie vysloužila mnoho pozitivních komentářů svých fanoušků. "Jste opravdu nádherná žena. S make-upem, ale také bez. A ten plný dekolt je skvostným bonusem," uvedl jeden z fanoušků. "Bez líčidel vám to sluší víc," napsala další sledující, které Patricie úsměvně odpověděla.

"Bez líčidel bych v SuperStar vypadala jako vyblité lečo. (smích) Já se také cítím nejlíp nenalíčená, ale k téhle show to patří. Oblečení, make-up, šperky a tyhle proměny mě ohromně baví," uvedla.

Podívejte se, jak to Patricii jako porotkyni pěvecké show SuperStar sluší.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy