Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pamela Anderson: Hraje ji Lily James a jsou k nerozeznání! Až na ohromná prsa

Lily James jako Pamela Anderson.
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
galerie

Britská herečka Lily James (32) prošla svou vůbec nejvýraznější změnou vizáže. V erotikou nabité minisérii Pam & Tommy ztvárňuje ikonickou Pamelu Anderson (54) a je znát, že se na ní maskéři i vizážisté pořádně vyřádili. Lily James měla během natáčení i nasazovací poprsí, které dělalo velkou neplechu a nedrželo tam, kde mělo. Finální výsledek ale stojí za to. Více prozradila pro Entertainment Weekly.

Minisérie Pam & Tommy vypráví o slavném hollywoodském páru Pamele Anderson a Tommym Lee a erotickém skandálu, který showbyznysem od základu otřásl. Divoký vztah ikonické herečky a rockové hvězdy roky plnil bulvární časopisy a vše vyvrcholilo, když se k veřejnosti dostalo jejich soukromé sexuální video, které si pár pořídil.

Proměna herečky Lily James v Pamelu Anderson je obdivuhodná, ale vizážistům a maskérům také dala pořádně zabrat. "Ve 3:30 jsem seděla v kosmetickém křesle, celý proces proměny v Pamelu trval čtyři hodiny," svěřila se James pro Entertainment Weekly se slovy, že jí maskéři upravovali, co se dalo. "Oči, paruka, zuby, prostě celý proces."

Po nasazení paruky jí maskéři zkoušeli nasadit i několik protéz, avšak nakonec jich nebylo příliš potřeba. "Zkoušeli jsme jich mnoho, jako nosy, bradu, obočí, čelo, ale nakonec jsme jich sundali, kolik šlo. Nechtěli jsme, aby mezi mnou a mým výrazem byla příliš velká bariéra. Myslím, že odvedli opravdu skvělou práci. Byla jsem šokovaná tím, co dokázali."

Nasazovací poprsí

Co by to bylo za Pamelu, kdyby neměla své bujné vnady. Ty měla Lily James pro film nasazovací a nebyly úplně příjemným doplňkem. "Ta prsa byla úžasná. Nikdy byste nepoznali, že jsem to nebyla já. Byla jsem v šoku," vyprávěla herečka.

Poprsí neměla nasazené během všech scén. "Velmi dlouho trvalo, než jsem si je nasadila. Nenosila jsem je tak často, jak bych chtěla. Tak trochu jsme podváděli s mým poprsím, vymýšleli jsme varianty outfitů, jak prsa zakamuflovat nebo schovat, ale aby stále vytvářela iluzi, že jsou větší."
Hrudní protéza ale měla i jednu obrovskou nevýhodu. "Bylo v nich horko. Opravdu hodně jsem se potila a prsa mi padala," dodala herečka s úsměvem.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy