Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Padesátnice Jitka Schneiderová: Nestárnoucí herečka září po boku mladého milionáře

Čerstvá padesátnice Jitka Schneiderová snad nestárne: Vedle mladého milionáře jen kvete
Zdroj: Martin Procházka/eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
NAROZENINY

Sympatická herečka Jitka Schneiderová dnes slaví 50. narozeniny. Jak se svěřila pro Blesk pro ženy, má skvělý vztah se svou dcerou, kterou má s hercem Davidem Švehlíkem. S tím se ale rozvedla a v současné době září po boku mladšího milionáře Lukáše Pittnera.

Jitka Schneiderová se chtěla stát učitelkou, jako její máma, nakonec ale vše nabralo úplně jiný směr. Stala se z ní herečka, které se daří na divadelních prknech i před televizními kamerami.

Role Jitky Schneiderové

V televizi začínala v sitcomu Nováci, objevila se v několika televizních pohádkách a taky si střihla hlavní roli princezny Odetty v pohádce Jezerní královna.

Velký úspěch se dostavil s komedií Davida Ondříčka Samotáři, ve které dostala hlavní roli. Zahrála si taky v komedii Jak se krotí krokodýli nebo v seriálech Letiště, Černá sanitka, Přešlapy, Pojišťovna štěstí, Sanitka nebo Anatomie života.

Herečka Jitka Schneiderová se zúčastnila také sedmé řady populární taneční show StarDance. S Markem Dědíkem si nakonec vytancovali druhé místo. Svůj všestranný talent si vyzkoušela i v zábavném pořadu Tvoje tvář má známý hlas, ve kterém však skončila na posledním místě.

Dcera a muži Jitky Schneiderové

Sympatická herečka byla vdaná za herce Davida Švehlíka, se kterým má dceru Sofii Annu. Ta je její parťačkou a kamarádkou v jednom. „Já nemám moc ráda potírání role rodičů, ale dostala se do věku, kdy se to přiblížilo ještě jiným dimenzím, kdy nám je spolu strašně dobře, máme stejné nápady, energii na věci, odpočívání, dokážeme se spolu domluvit a je nám fajn,“ prozradila Schneiderová v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Manželství Schneiderové se Švehlíkem ale po pár letech zkrachovalo. Poté se Schneiderová zakoukala do marketingového ředitele Davida Císaře, jenže ani tento vztah dlouho nevydržel.

Jak píše web Kafe, nyní je Schneiderová delší dobu šťastná po boku milionáře Lukáše Pittnera. O své štěstí se dělí i na sociálních sítích. Vztah s mladším Lukášem Jitce velmi prospívá. Málokdo by tipoval, že právě dnes slaví kulaté padesáté narozeniny.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy