Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Otřesný případ v Chorvatsku. Policie vyšetřuje smrt tří dětí. Podezření padá na otce

Vražda dětí: Policie v Chorvatsku podezřívá otce
Zdroj: Pixabay
krimi

Chorvatská policie podezírá 56letého Rakušana, že v Záhřebu zavraždil své tři děti a pak se pokusil o sebevraždu. Informovala o tom dnes místní média.

Podle policie byly v noci na dnešek nalezeny v bytě v záhřebské čtvrti Mlinovi tři nejspíše udušené děti, sedmiletá dvojčata - chlapec a dívka - a jejich čtyřletý bratr. Pravděpodobný pachatel, kterým je otec dětí, se pokusil o sebevraždu předávkováním léky a nyní je ve stabilizovaném stavu na jednotce intenzivní péče.

50 let v base

Státní zastupitelství uvedlo, že podezírá z trojnásobné vraždy rakouského občana narozeného v roce 1965. Pokud bude shledán vinným, hrozí mu až 50 let vězení. Podle deníku Jutarnji list jde o vídeňského finančního konzultanta, který za svou kariéru pracoval ve vysokých manažerských pozicích řady nadnárodních společností. Několik jeho v Chorvatsku registrovaných firem je nyní v likvidaci.

Podle chorvatských médií muž na Facebooku zveřejnil příspěvek, v němž uvádí, že nemůže pokračovat dál kvůli různým finančním a emočním problémům.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy