Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Otřesná vražda: Manažerku Nicki Minaj a Kim Kardashian našli mrtvou v kufru auta

Influencerka Kim Kardashian.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Vražda

Kim Kardashian a Nicki Minaj jsou v slzách. Jejich manažerku Angelu "Angie" Kukawasi totiž policie našla mrtvou v kufru auta. Informaci přinesl Daily Mail. Detektivové v souvislosti s otřesnou vraždou pětapadesátileté ženy zatkla jejího přítele Jasona Barkera.

Během vánočních svátků zasáhla americkou veřejnost otřesná zpráva. Obchodní manažerka áčkových celebrit Angela Kukawasi, která se starala o Kardashianky nebo rapperku Nicki Minaj, byla podle portálu Daily Mail nalezena mrtvá v kufru svého auta.

Losangeleská policie následně ve středu 29. prosince uvedla, že v souvislosti s vraždou zatkla Kukawasina přítele Jasona Barkera. "Kukawasin přítel, 49letý Jason Barker, byl zatčen pro podezření z vraždy. Byl umístěn do vězení Van Nuys a následně kancelář státního zástupce okresu Los Angeles podala na Barkera obvinění z vraždy," uvedlo v prohlášení losangeleské policejní oddělení.

Kukawasi byla pohřešována od 22. prosince. Její tělo bylo druhý den nalezeno v kufru jejího auta zaparkovaného na parkovišti v Simi Valley. Tam ho podle zpravodajského webu měl zavézt právě Barker, který údajně svou partnerku zavraždil v jejich rezidenci Sherman Oaks.

Byla nejlepší

"Angela byla opravdu nejlepší. Starala se o každého z nás a dělala věci, které byly nemožné. Bude nám velmi chybět a její rodině a blízkým v této nejtěžší době posíláme upřímnou soustrast,“ citoval portál Independent vyjádření rodiny Kardashian-Jenner pro magazín People.

Podobně se ke smrti manažerky vyjádřila i její další klientka Nicki Minaj. "Nejtvrději pracující, nejspolehlivější a nejsladší člověk, kterého jste kdy mohli poznat. Tohle sis nezasloužila, Angelo. Odpočívej v pokoji," napsala rapperka ve stories na Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy