Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Otec malé tyranky ze Slovenska: Všechno je jinak, dcera kamarádce pomáhala!

Šikana dívky (11) na Slovensku: Otec útočnice přišel se svou verzí
Zdroj: Pixabay
+ Další 4 fotografie
šikana

Kauza týrání jedenáctileté dívky na Slovensku skupinou jejích přátel, o které informovala TV Markíza, nepřestává šokovat. Mladí agresoři svou oběť napadli, opili, zmlátili a svlékli donaha a vše si natáčeli na mobil. Otec údajné vrchní tyranky se však na sociálních sítích vyjádřil, že se celá událost odehrála jinak, než jak ji popisují média. Jeho dcera se prý napadené dívce snažila pomoci. 

Parta dětí v obci Miloslavov v opuštěné budově napadla jedenáctiletou dívku. Během děsivého útoku, který si výrostci nahrávali na mobilní telefon, ji nejdříve opili a následně zmlátili a svlékli donaha. Barbarský čin zhnusil celé Slovensko a běžní lidé i politici nyní volají po nápravě a potrestání pachatelů.

Otec přišel s vlastní verzí

Se svým vysvětlením přišel otec jedné z dívek, která se měla na útoku podílet. Svou kamarádku dle svědků bila a škrtila a měla to být právě ona, kdo ji svlékl. Podle něj ale jeho dcera nebyla agresorkou a naopak se snažila napadené pomoci. Svůj příspěvek, který napsal na Facebooku, však později smazal.

Portál Refresher se příspěvek vyfotil ještě před smazáním. Otec dívky v něm píše, že napadená sama od sebe vypila polovinu láhve vodky, aby se předvedla před kamarády. Následně pak měla omdlít a ostatní se jí podle něj měli snažit pomoci. „Moje dcera jí pomáhala tím způsobem, že ji profackovala a strčila jí prsty do krku, aby se vyzvracela, což se naštěstí i podařilo," napsal otec dívky.

Fotky nahé dívky podle jeho vyjádření vznikly náhodou, když ji zvedali ze země. Poté, co začala dívka krvácet z nosu, se prý ostatní vylekali a jeho dcera byla jediná, kdo počkala na záchranku. Podle něj se má oběť útoku nyní dokonce radovat z toho, že je středem pozornosti.

Matka oběti i sama útočnice mluví jinak

S tím však razantně nesouhlasí matka napadené dívky, která pod příspěvkem zanechala jasný vzkaz. Otec dívky nemá podle ní páteř a to, co píše o její dceři, není pravda.

A ostatně sama útočnice se ke svým činům doznala a omluvila se za ně. "Zachovala jsem se hrozně, lituji toho a držím palce A. (oběť, pozn.red.). Byla jsem opilá a nekontrolovala jsem vlastní chování," sypala si popel na hlavu mladá násilnice na sociálních sítích.

Policie celou událost vyšetřuje, ale nechce zatím sdělovat bližší informace. Incident se bude projednávat také ve slovenském parlamentu.




Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy