Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Otázka prkénka ve Výměně manželek: Vsedě jako Míra, nebo sklopit, káže žena Noska

Ve Výměně manželek se objeví herec Jaromír Nosek s partnerkou.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
Výměna manželek

Televize Nova si na jaro připravila tři speciální díly reality show Výměna manželek, v nichž se objeví tři známé tváře. První epizodu uvidí diváci již tuto středu a představí se herec Jaromír Nosek (43). Jeho partnerka půjde do jiné domácnosti a hned narazí na problém, a to ten, že její náhradní partner Ríša čůrá vestoje, a ona po něm tak musí neustále dávat prkénko dolů. Jak si páry v jiných domácnostech poradí?

V reality show Výměna manželek se objeví ve třech nadcházejících dílech velmi speciální hosté. V díle, který odvysílá TV Nova již ve středu, bude účastníkem herec Jaromír Nosek (43). V dalších dvou dílech, které se odvysílají v dubnu a květnu, budou další speciální hosté, ale jejich jména ještě televize nezveřejnila.

Nosek byl se svou partnerkou osloven k účasti do tohoto pořadu. Na jedné straně se tedy setká klasický pár s dětmi a na druhé straně bude Jaromír s partnerkou Zuzanou (30), která pracuje na letišti u bezpečnostní kontroly.

Kauza zvednuté prkénko

Jakmile Zuzana přijde do nové domácnosti, narazí na problém. Její náhradní partner Ríša totiž čůrá vestoje a nechává po sobě zvednuté prkénko. To Zuzaně vadí a Ríšovi to vytkne, protože její partner Jaromír zásadně na záchodě sedí. Richard je z celé situace rozhozený, protože nemá ponětí, jestli to Zuzana myslí vážně, nebo si z něj jen utahuje.

„Vlastně mám jednu maličkou věc za těch pět dnů, co se známe. Po toaletě vždy dávat prkýnko dolů,“ vytkla Zuzana svému náhradnímu partnerovi. „Mám před sebou prvního člověka, který po mně tohle kdy chtěl. Co ti vadí na zvednutém prkýnku?“ odvětil Richard. „Já ho musím dát dolů. Míra chodí na toaletu zásadně vsedě,“ odpověděla Zuzana a nenechala se tak odbýt. „Mně to připadá takové potupné,“ nechápal Ríša. „Já jsem strašně ráda za Míru, protože ten to fakt striktně dodržuje,” pronesla velmi vážně Zuzana. Celý díl uvidí diváci již dnes večer na Nově.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy