Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Osudoví muži Tatiany Dykové, která slaví 45: Randila s Liškou, jeden partner ji dokonce týral

Krásná Tatiana Dyková.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 6 fotografií
NAROZENINY

Herečce Tatianě Dykové je dnes 45 let. Je držitelkou Českého lva a na svém kontě má řadu známých filmových rolí. Po jejím boku se vystřídalo několik mužů. Už pár let žije s Vojtou Dykem, který je o několik let mladší. A jak se jednou Tatiana svěřila pro iDnes, dříve přemýšlela o tom, že je od ní absolutní drzost chodit s mladším mužem.

Herečka Tatiana Dyková byla už od dětství nadanou slečnou. Věnovala se baletu, recitaci i zpěvu. Ovšem studium na Pražské konzervatoři nedokončila.

Role Tatiany Dykové

Dyková byla členkou Dejvického divadla, kde potom ještě hostovala. Své herecké umění předvedla i na prknech Národního divadla či v Městských divadlech pražských.

Tatiana je velmi obsazovanou herečkou, a tak je její filmové portfolio opravdu velké. Zazářila ve snímcích jako Indiánské léto, Šeptej, Štěstí, Díra u Hanušovic, Domácí péče, Teorie tygra, Tátova volha či Grand Prix.

Je také držitelkou Českého lva, své taneční umění pak předvedla v show StarDance… když hvězdy tančí. Společně s partnerem Petrem Čadkem si vytančila druhé místo.

V roce 2017 se zúčastnila pořadu Tvoje tvář má známý hlas, ve kterém došla až na vrchol. Aktivně se věnuje i dobročinným akcím. Je ambasadorkou Avon pochodu proti rakovině prsu, se svou kamarádkou a herečkou Aňou Geislerovou zase pořádá Vánoční bazar.

Partneři Tatiany Dykové

Po boku oblíbené herečky se vystřídalo hned několik partnerů. Jedním z nich byl i herec Pavel Liška, se kterým se dala dohromady při natáčení snímku Návrat idiota. Vztah jim ale vydržel jen rok.

Dyková se poprvé vdala za produkčního Pavla Čecháka, se kterým má dva syny, Františka a Cyrila. Tatiana se ovšem s Čechákem rozvedla. Spekulovalo se, že za to mohl její vztah s Vojtou Dykem, vše ale bylo jinak.

„Já, společenský člověk, který nikdy netoužil sám cestovat nebo někde třeba jen sám strávit víkend, jsem najednou měla obrovskou touhu být sama s dětmi, prostě být svobodná matka. Jako když po dlouhé době dostanete chuť na špenát, a když ho sníte, tak si řeknete, jo, tohle jsem přesně potřebovala! A dáte si ho znova a pak ještě jednou a ještě a říkáte si, sakra, jak je možný, že jsem na něj zapomněla? Tak stejně takhle jsem já potřebovala svobodu,“ citoval ji portál Maminka.

Pavel Čechák taky nezahálel a dal se dohromady s Berenikou Kohoutovou, ani s ní ale nevydržel.


Tatiana Dyková a Vojta Dyk

Tatiana se dala s Dykem skutečně dohromady. Je však o více než sedm let starší, a tak si musela vyslechnout mnohé poznámky. „Pořád jsem jen slyšela o svém věku. Bylo mi třicet a dokola jsem slyšela, že jsem stará! No prostě stará si nabrnkla kolouška. Opravdu jsem začala přemýšlet nad tím, že jsem asi stará a že je ode mne absolutní drzost chodit s mladším mužem,“ svěřila se pro web iDnes. V roce 2019 se Tatiana za Dyka vdala a vzala si i jeho příjmení. Partneři mají společně syna Aloise.

Po jejím boku se objevilo více mužů, ne vždy se ale jednalo o šťastné chvíle. Jeden z jejich partnerů Tatianu fyzicky i psychicky týral. Ona si ale tehdy dávala vše za vinu a po rozchodu skončila v péči odborníků.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy