Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ostrý útok na Hornovou: Za Elišku a Damiána nemůžou herci, ale tvůrci, říká Munzarová

+ Dalších 7 fotografií

Herečka Barbora Munzarová (51) je na svou dceru Annu Dvořákovou (21) velice pyšná. Ta nyní hraje v novém seriálu Eliška a Damián. Pořad ale moc fanoušků nezískal a divácky jde spíš o televizní propadák. Co na to říká maminka účinkující herečky? Barbora promluvila v rozhovoru pro eXtra.cz.

Dcera Jiřího Dvořáka a Barbory Munzarové Anna Dvořáková nově září v seriálu Eliška a Damián. Avšak i když měl pořad obrovskou reklamu a hodně zvědavých diváků na startu, hit se z něho nestal. Spíš naopak. Seriál muselo vedení televize po dvou dílech posunout na jiný vysílací čas. Ani to ale nepomohlo a seriál, který měl u premiérového dílu 743 tisíc diváků, jich nyní má o téměř půl milionu méně.

Munzarová brání dceru

Těžké je to hlavně pro herce, kteří do seriálu dali hodně svého úsilí a času. Maminka Anny se svěřila s tím, že chyba není u herců, ale u samotných tvůrců. "Musím říct, že to nejde za herci, ale za těmi, kdo rozhodují o castingu, o způsobu práce, o scénáři atd. My jako herci jdeme vždy s kůží na trh a je mi těch herců líto," řekla Munzarová pro eXtra.cz a zároveň dodala, že Anička díky působení na sociálních sítích se s tím naučila pracovat. Některé diskuze jsou podle herečky až mimo dimenze, Anička se prý ale drží statečně.

Seriál a jeho vysílací čas má na starost hlavně programová ředitelka FTV Prima Lenka Hornová. Ta je zároveň autorkou scénáře. Fanoušci se na ni nedávno útočně vrhli na sociálních sítích a pořad označili za totální paskvil a propadák. A zřejmě podobný názor má i Munzarová.

Barbora je šťastná žena

Každopádně herci musí být vždy profesionální a s kritikou se musí naučit žít, protože patří k jejich práci. "Ta nálada ve společnosti je tak strašná, že tomuhle není vůbec záhodno věnovat nějakou pozornost. To bychom nemohli dělat to, co nás baví. Pokud máme bavit lidi, tak se musíme bavit i my sami," sdělila pokorně Barbora.

Bára žije s hercem Martinem Trnavským, který podle ní nemá chybu. "Já jsem šťastná ženská, já mám doma výborného chlapa. Žiju krásný život," dodala na závěr spokojená Munzarová, kterou redakce eXtra.cz zastihla na tiskové konferenci k novému muzikálu Močál Story.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy