Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ostrá První večeře: Kočičí matka si nadiktovala tvrdé podmínky

Leona chce tři děti, dvě kočky a psa. Na veškeré živobytí by měl vydělávat partner.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 3 fotografie
první večeře

V novém díle seznamovací show První večeře se představí osmadvacetiletá Leona Fojtíková, společně s ní usedne ke stolu v restauraci Divinis čtyřiatřicetiletý Vladimír Kořínek. Během diskuze o Leoniných zájmech oba narazili a Leona Vladimírovi rovnou ukázala dveře. 

Seznamovací show První večeře se Zdeňkem Pohlreichem pokračuje na Primě v pondělí večer dalším dílem. Seznámení Leony a Vladimíra nebude jako procházka růžovým sadem. Během diskuze se neshodnou v zájmech.

"A co ty a tetování?" otevřela Leona nové téma. "Jsem úplně proti tetování!" reagoval nečekaně ostře Vladimír a Leona se neudržela:
"Támhle jsou dveře! Já mám ráda tetování, jsem celá potetovaná. Především mám kočky. Jsem taková kočičí máma, mám to tak i na Instagramu," vysvětlila. A ani téma sociální sítě dvojici nesblíží.

Chci tři děti, dvě kočky a psa

"Já Instagram nemám, takže nevím. Myslím, že je lepší žít venku než sociálními sítěmi. Na Facebook dávám jen výjimečně. Není to ztráta času? Já bych nechtěl strávit život u telefonu a u počítače," reagoval Vladimír. Leona Vladimírovi předestřela i svou představu budoucího rodinného života. "Chci tři děti, dvě kočky a psa. A ty bys byl v práci a na všechno bys vydělával."

Sblíží se nakonec nesourodý pár a dají šanci dalšímu rande?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy